Ъшър се развежда заради изневери

Бракът им пропадна след скандални разкрития на няколко жени

Ъшър и съпругата му Грейс Мигел се развеждат след по-малко от три години брак. Причината са поредицата от изневери от страна на изпълнителя.

“След дълго обмисляне и разговори решихме да се разделим като двойка. Оставаме свързани и ще продължим да се подкрепяме и занапред. Огромната любов и уважение, които изпитваме един към друг само ще растат с времето,” се посочва в официалното изявление на звездите.

Как да се справите с изневярата

Близък до двойката споделя, че съпрузите са разделени от няколко месеца, след като през есента на миналата година скандалните му забежки излязоха на бял свят. Тогава четири жени и един мъж заведоха иск в съда, че ги е заразил с болест, предавана по полов път. Едната от жените заяви, че правила два пъти секс с изпълнителя през април 2017 г. – един път в нейния дом в Атланта и втори път в хотел в Ню Орлиънс.

Ъшър и съпругата му Грейс Мигел са заедно от 2009 г., малко след като изпълнителят се разделя с първата си съпруга и майка на двамата му сина Тамека Фостър. Арендби звездата се жени за Мигел 6 години по-късно.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини18 ЮЛИ 2018

Скандалните триъгълници в българския шоубизнес

Или звездите, които откраднаха чужди мъже

Горещи новини18 ЮЛИ 2018

Дрю Баримор спря с онлайн срещите

Актрисата призна, че доскоро излизала с мъже от сайтове за запознанства

Горещи новини18 ЮЛИ 2018

Кайли Дженър и Травис Скот със секси фотосесия за GQ

Двойката за първи път говори за връзката си