20 души медицински персонал очакват раждането на Кейт

И още факти за това какво се случва, когато ражда кралска особа

Какво се случва, когато в Британския Кралски двор очакват нов наследник?

Наремето традициите при появата на бебе са били изключително строги. Не е било прието, например, бащата да присъста на раждането – независимо дали съпрузите го желаят.

Също така, преди е било закон Кралицата да посети първа майката и новороденото след неговата поява – дори преди бащата да е видял детето си. Така се е случило при раждането на Принц Уилям. Когато се появява Хари обаче, неговият първи посетител е по-големият му брат Уилям.

При раждането на Принц Джордж, първото дете на Кейт и Уилям, нещата са в още по-сериозен разрив с протокола. Първи се запознават с новороденото момченце родителите на Кейт, Каръл и Майкъл Мидълтън. След това, Кейт е посетена от Принц Чарлз и съпругата му Камила.

Лейди Даяна ражда първото си дете права

Раждането на Принц Уилям е било предизвикано. Лейди Ди сама признава пред своя биограф Андрю Мортън, че накрая просто не издържала на напрежението от публичния интерес към нея. Освен това, тя избрала да роди права – заради гравитацията, тази позиция се смята за по-естествена.

Шийла Китцингер, която е активист в полза на естественото раждане, признава по-късно, че от болницата Сейнт Мери са я потърсили за консултация относно това с каква апаратура да се подготвят за изправеното раждане на Даяна. Самият Принц Чарлз е бил до съпругата си по време на цялото раждане, за да я придържа.

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм

Не е известно дали и Хари се е появил на бял свят по същия начин, но по време на неговото раждане, въпреки контракциите, в първите шест часа Даяна чете книга. Принц Чарлз отново е бил до нея и този път.

20 души са в очакване Кейт да роди третото си дете

Общо 20 души медицински персонал от различни специалности са в готовност, когато започне раждането на Херцогинята на Кеймбридж. Не е задължително всички те да бъдат в болницата по време на самото раждане, но всички ще бъдат информирани и готови да се появят при нужда. Всички те са в пълна готовност от месеци. “Дори да си на парти, телефонът ти трябва да е пред очите ти, а ключовете на колата – в джоба. Нямаш право да пиеш”, разкрива анонимент източник от Сейнт Мери.

Кейт Мидълтън: Кралицата е невероятна баба!

Както и предишните два пъти, когато раждането започне, Кейт ще бъде откарана в Сейнт Мери с кола, без полицейски ескорт. Стаите в крилото Линдо струват минимум по 5 000 паунда на ден. За родилките освен медицинският персонал се грижи и шеф-готвач, като по желание може да им бъде предоставена винена листа, включително шанпанско. Едва ли обаче Кейт ще се възползва, тъй като и след двете си предишни раждания тя напусна болницата още в рамките на деня.

Ако и този път раждането протече без усложнения и херцогинята се възстановява бързо, тя по всяка вероятност ще предпочете да бъде изписана също толкова бързо.

Кейт ще има на разположение фризьор и стилист

И с Принц Джордж, и с Принцеса Шарлът Кейт напусна болницата с перфектна фризура и лек грим. Това не е просто каприз, тъй като буквално часове след раждането на херцогинята й се налага да застане с бебето си пред фотографите, след което снимките й да обиколят Земното кълбо. При предишните две изписвания, Кейт се е оставила в ръцете на фризьорката Аманда Кук-Тъкър и на личната си асистентка и стилист Наташа Арчър.

И двата пъти, Кейт напусна болницата в рокли на любимата си дизайнерка Jenny Packham.

Стилът на Кейт Мидълтън по време на третата й бременност

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 ЯНУАРИ 2020

Пенелопе Крус рискува с блестящ гащеризон на Chanel

Актрисата се появи на премиерата на новия си филм в Париж с нетипичен и далеч не толкова женствен тоалет

Горещи новини24 ЯНУАРИ 2020

Роднините на Хасан Джамил виновни за раздялата с Риана

Семейството на милиардера било твърде косервативно, за да приеме поп звездата

Горещи новини23 ЯНУАРИ 2020

Селена Гомес на първо място в класацията на Billboard за изпълнители

Новият албум й донесе три челни места в класациите

Горещи новини23 ЯНУАРИ 2020

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм се събраха отново

Актьорът и поп звездата си дадоха шанс след един месец раздяла