Мода : Новини26 МАРТ 2018

Round 3: Стилът на бременната Кейт Мидълтън

Събрахме на едно място любимите ни визии от третата бременност на херцогинята

За първото публично събитие след обявяването на бременността й, Кейт избира рокля от светлосиня дантела на един от любимите й британски брандове Temperley London. Верните й стилето обувки Gianvito Rossi също участват във визията й.

По време на изненадващата си поява на благотворително събитие на гара Paddington, Мидълтън радва множеството с импровизиран танц с мечето Падингтън. Тогава тя носи рокля в прасковено с черни детайли на Orla Kiely.

Тази нейна рокля в ледено синьо със сребристи флорални апликации кара модните хроникьори да я сравнят с принцеса Елза от "Замръзналото кралство". Тоалетът е дело на дизайнерката Jenny Packham, на която тя често се доверява за вечерни рокли.

Кокетна рокля на точки с марка Kate Spade и аксесоари в бордо Мидълтън носи на посещение в музея Foundling в края на ноември.

За посещението си в Манчестър в началото на декември 2017, Кейт избира яркочервена рокля Goat, която леко загатва нарастващото й коремче.

Изцяло в тъмносиньо е решена визията й за помена, отслужен за жертвите на големия пожар в кулата Grenfell в Лондон. Палтото е с марка Carolina Herrera и макар да сме я виждали в подобни модели, това тя носи за първи път.

За традиционната коледна служба, на която присъства цялата кралска фамилия, Мидълтън избира тоалет в духа на празника - карирано палто на Miu Miu в зелено и червено, плюс топла шапка.

Отново познат силует, но ново палто в ярък цвят - този модел на Boden тя избира за откриването на нов медицински център.

Посещението на Кейт и Уилям в Швеция беше плодотворно откъм визии за херцогинята. Тук я видяхме в зелена рокля Catherine Walker, а по-късно и в палто в същия цвят.

Палто с марка Catherine Walker Кейт разходи по улиците на Стокхолм.

А под палтото й се криеше стилна рокля от туид, която за наша изненада бе Alexander McQueen, а не Chanel.

Фестът на Catherine Walker продължава със синьото палто, с което Кейт пристигна в Норвегия. Съчетано с шапка и чизми, палтото пазеше херцогинята от скандинавската зима.

Ефирна рокля на Alexander McQueen в бледорозово, украсена с детайли в сребристо, Кейт бе съчетала с диамантени обици от личната колекция на Елизабет II. Така я видяхме на официалната вечеря в двореца в Осло.

Рокля и манто с милитъри елементи в синьо и бяло на Jenny Packham Мидълтън избра в края на февруари, когато отдели време за две нови каузи, на които стана патрон.

По време на първия Форум на Кралската Фондация, на който присъства заедно с принцовете Уилям и Хари, и Меган Маркъл, Кейт избра яркосиня рокля на Seraphine.

В началото на март, за посещение в училището Pegasus в Оксфорд, Кейт избра да повтори визията си с бялото палто JoJo Maman Bebe, допълвайки го с аксесоари в кафяво.

За службата в Деня на нациите, Мидълтън отново носи "стар" тоалет - рокля и палто в тъмносиньо на Beulah London, с което сме я виждали по време на бременността й с принцеса Шарлът.

Преди да излезе по майчинство, Кейт ни поднесе изненада! След като почти по време на цялата си бременност носи рокли, за последната си публична поява преди да роди, тя избра черни дънки, топ с принт на бранда Hobbs и палто в кремаво на Goat.

И третата бременност на Кейт Мидълтън беше изпълнена с интересни моменти по отношение на стила на херцогинята.

Модните експерименти не са нещо, с което свързваме Мидълтън, дори напротив – тя често гравитира към женствени рокли, меки цветове, дантела и палта със строга линия. Но именно това обожаваме във вкуса й!

Винаги можем да разчитаме на Кейт да се появи на червения килим в класическа вечерна рокля или на благотворително събитие в рокля над коляното в ярък цвят. А верните й аксесоари като стилето обувки в бежово, тъмносиньо и черно вдъхновяват дори бъдещата съпруга на принц Хари Меган Маркъл! Меган, чийто стил все още е такъв на холивудска звезда, наскоро се появи с абсолютно същите токчета като любимите на Кейт.

И докато чакаме да видим дали британското кралско семейство ще се увеличи с момче или с момиче, ние отново правим стилна ретроспекция с визиите на херцогинята, които най-много са ни впечатлили. Вижте ги!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.