Sad But True: Скучният секс наистина убива любовта на мъжа

Не се отпускайте, когато връзката стане сериозна, лейдис

Всички казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Добре е да не забравяме обаче, че не пропуска да завие и малко по-надолу.

Експертите по връзките напомнят: колкото и да ви обича един мъж, ако сексът ви куца, връзката е сериозно заплашена. Грозната истина все пак си е истина.

За мъжете естественият импулс да се размножават е много силен. Заложено им е да имат нужда от достатъчно (и качествен) секс, за да се чувстват емоционално отдадени на една жена.

Ако мъжът е привързан и обича една жена, но тя не го задоволява достатъчно, неминуемо ще дойде моментът той да погледне в страни.

Момичета, не е важно само да го изслушвате, да му давате топла манджа и да станете любимка на майка му.

Още за връзките: Голямата глупост на това “да го вържеш с дете”

Грижете се за себе си и поддържайте тялото си във форма. Слагайте хубави дрехи, убедете се, че косата ви е винаги чиста и приятно ухаеща, не пропускайте кола маската. Не е много трудно. Показвайте, че възприемате самата себе си като сексуално същество – и че притежавате достатъчно самочувствие.

Не ви караме да сте винаги по прашки и стилето вкъщи, нито като Доли Партън да ставате всеки божи ден по-рано, за да се гримирате преди любимият да се е събудил. Но неща като мазните корени, наболите косми под мишниците и чорапите с протрити пети ги слагаме в графата “забранено” – и съветваме да направите същото.

Ако сте много заети с работа, ако живеете далече, ако имате деца – тогава е нужно да си планирате време за секс. Малко е “не-секси”, но понякога се налага.

Ето и още четири неща, заради които един мъж може да напусне жената, дори да я обича:

Емоционален проблем. Ако той самият е израстал в агресивна среда, в която няма достатъчно обич и подкрепа, може да му е много трудно да се сближи с една жена и да я допусне истински до себе си.

Страх от поробване. Говорим за мъжете, които изпадат в паника, че губят свободата си. Някои мъже просто са си такива по природа. Други много се влияят от приятелите си. Ако всичките му авери са ергени, които в петък и събота не се свъртат вкъщи, това може да ви навлече проблеми във връзката.

Прекалявате с критиката. При малките момченца, похвалите действат по-добре от караниците и сърденето. При порасналите е абсолютно същото. Мъжът има нужда да усеща, че неговата мацка се гордее с него. Пробвайте тактиката на една забележка да го четкате с по две-три похвали. Иначе всички тези ритници по егото му бавно, но сигурно ще го изпратят при друга.

Ако вие изневерите. Може и да не се е стигнало до секс. Но дори само това да флиртувате открито с други е страшен удар за мъжа, който ви обича. Впрочем, това важи с пълна сила и за нас, жените. Никой не обича да вижда как човекът, на когото е поверил сърцето си, си позволява да шавне дори лееекичко. Обобщаваме го простичко – бъдете лоялни, ако таите надежда и на вас да не ви изневерят.


Как и защо микроизневярата счупи интернет

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс25 СЕПТЕМВРИ 2018

Как да спасите връзката си след изневяра

Има 8 проверени начина, които работят

Връзки & секс23 СЕПТЕМВРИ 2018

Мъжете или жените: Кой прощава по-лесно изневярата

Вече стана ясно и защо мъжете не спират да лъжат своите половинки

Връзки & секс22 СЕПТЕМВРИ 2018

8 признака, че на жената й липсва секс

И, не, не можете да ги прикриете

Връзки & секс21 СЕПТЕМВРИ 2018

Мъжете с брада изневеряват най-малко

Какво е общото между окосмяването по лицето и сериозната връзка?