Животът им след скандалите и депресията

Криси Тийгън говори за проблемите си след раждането и за това как с Джон спасяват отношенията си, когато имат конфликт

В семейството на Криси Тийгън и Джон Леджънд се случва да хвърчат искри, при това двамата имат много различен характер и подхождат различно към проблемите.

Криси не се опитва да крие, че се случва с Джон да се карат. “Аз съм много емоционална и имам силна нужда от справедливост. Когато се карам, често повишавам тон. Това е нещо, по което приличам на баща ми”, казва моделът и тв водеща. “Джон, точно обратното, има по-спокоен характер и се опитва да разсейва напрежението при спор”.

Да умееш да слушаш, за да не се повтарят едни и същи скандали

Криси Тийгън подчертава колко е важно за двойката да слушаш и да чуваш партньора си. Лесно е да реагираш първично. “Но аз се научих да слушам внимателно какво ми казва Джон и да се стремя да го разбера. Така въпросът се решава от първия път. Вече и двамата се стараем да спазваме едно правило и то е да не се караме за едно и също нещо повече от веднъж“.

За депресията след първото раждане

“Когато родих Луна, изпаднах в много тежка депресия. До степен, че нямах никакви сили и ми беше трудно даже да стана от леглото. В този период майка ми беше до мен и ми готвеше простички и много вкусни неща, за да ме накара да хапна, макар че нямах никакъв апетит. Постепенно обаче започнах отново да се увличам по храната и по готвенето. И точно готвенето се оказа нещото, което ме извади от тази депресия.”

След появата на второто им дете, готвенето продължава да бъде силна спойка в семейството на Криси Тийгън. “Когато с Джон си сипем по чаша вино и заедно приготвяме вечерята, това си е нашето време. Това ни успокоява”.

12 истини, които осъзнаваме, едва когато открием истинската любов

Мъжете и тайните, които крият от своите половинки

18 романтични неща, които да направите през уикенда

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс01 ФЕВРУАРИ 2019

Тази илюстрация ще ви обясни всички проблеми в любовта

Поуката е, че винаги при проблем във връзката трябва да осъзнаваме, че има неща в ситуацията на другия, които не знаем и не виждаме

Връзки & секс29 ЯНУАРИ 2019

Думите, които са като смъртна присъда за любовта

Никога не изричайте това в лицето на човека до себе си. Дори да сте го направили в яда си, връзката след това никога няма да бъде същата

Връзки & секс19 ЯНУАРИ 2019

8 причини да не заживеете заедно

Не предприемайте тази сериозна крачка, само за да угодите на половинката или роднините

Връзки & секс17 ЯНУАРИ 2019

Жените, които мъжете обичат да зарязват

Тези 4 типа най-често се оказват на страната на губещите във връзките