Психология : Връзки & секс06 ОКТОМВРИ 2018

Защо испанките са толкова горещи в леглото?

Знойните диви смятат, че сексът е най-доброто събуждане

Когато става дума за Испания, веднага се сещаме за красиви тъмнокоси девойки с виещи се къдрици, които излъчват страст.

Испанците са известни с липсата си на комплекси и с отношение към живота като към забавление, от което може да се вземе всичко. От секса испанците също искат да вземат по много. Не само мъжете, но и жените в Испания се считат за най-горещите любовници. Защо?

НЕЗАВИСИМОСТ

Средно 9 от 10 испанки предпочитат да поемат инициативата и се запознават с обекта на интереса си първи и по настоятелност не отстъпват на мъжете. Почти всяка среща с испанка, при условие, че мъжът е очарован от нея, а тя от него, завършва в леглото. Още от тийнейджърскте години испанките знаят, че в секса няма нищо лошо и той носи само удоволствие. Но е по-добре да не се запознавате с тях на улицата – това не се счита за уместно и се приема като нарушаване на личните граници.

ИЗКУСТВОТО НА КОМПЛИМЕНТИТЕ

Прелюдията е ключът за добрия секс. Испанците са с остър език и дори са създали своя наука с името piropear – изкуството на жената да се говорят комплименти и прекрасна възможност за запознанство. Нито една страстна нощ не би била възможна без това изкуство. Жената от своя страна овладява умението да приема тези комплименти и да се вслушва в тях с охота. Piropear винаги е добра възможност за жената да разбере, че е желана. За да съблазнят една жена, на испанците им се налага да проявят изобретателност и красноречие.

8 признака, че на жената й липсва секс

ПОГЛЕД ОЧИ В ОЧИ

Според всеки пети испанец без пронизителен поглед очи в очи е невъзможно да има интимни отношения между хората, а самите испанци смятат този поглед за признание на гореща страст. Испанките предпочитат флирт със сънародниците си, тъй като те най-добре познават изкуството на общуването. Красиви думи, изкусен флирт и внимание – ето какво е необходимо, за да се покори сърцето им.

ФЛИРТ

Запознанството и общуването за испанците е цял ритуал и затова следващата стъпка по пътя към сърцето на прекрасната дама е piropo, което в превод означава флирт. При нея партньорите преминават в по-близки отношения и си разменят недвусмислени реплики, погледи и леки докосвания, които пораждат поривите на страстта. Тогава настъпва дългоочакваният етап за реализацията на това, за което са приложени толкова усилия и остроумие.

БЕЗ КОМПЛЕКСИ

Мъжете и жените се наслаждават на секса в еднаква степен, затова испанките не се страхуват да изкарат навън вътрешния си огън, за да бъде приятен сексът между двамата. Те не се притесняват да казват на глас какво ги възбужда в леглото и как може да се разнообрази сексуалният им живот. Испанците са създали цяла наука за любовта, всяка степен от която изисква собствено поведение, а бавното й развитие води до очарователен резултат. Има опасност обаче, ако не е правилно разбрана, тази откритост да доведе и до престъпления на сексуална основа.

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс

ЛЮБИТЕЛИ НА СИЛАТА

Знаете за испанската корида – е, повечето испански мъже предпочитат и в леглото да показват сила. Грубият секс според испанците показва истинската им сила, а целта му е да се достави удоволствие на партньора. Грубостта придава гореща ярка страст на секса. Сякаш мъжът трябва да победи, а жената е обречена винаги да бъде победена. Сякаш сексът е съревнование.

ЛЮБОВ КЪМ СЕКСА

Според проучване на Европейския център по контрацепция 54% от испанките правят секс поне веднъж седмично. Те са освободени и могат спокойно да разговарят по темата за секса, както и да се занимават с него. Преди да встъпи в отношения с партньора си, знойната испанка може да е имала много любовници в миналото си. Все пак те не са свикнали да им подаряват цветя или подаръци, дори всеки път да им плащат вечерята. Още около 30% от испанките смятат, че най-доброто събуждане сутрин е със секс.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс14 ОКТОМВРИ 2019

Форплей за по-добър секс?

Какво не знаем за него, а трябва?

Връзки & секс09 ОКТОМВРИ 2019

Проучване показва, че хората с връзка от разстояние са по-щастливи

Оказва се, че често срещаното схващане, че връзките от разстояние нямат бъдеще, не винаги е внярна

Връзки & секс29 СЕПТЕМВРИ 2019

Колко често трябва да правим секс, за да сме щастливи

Не се притеснявайте - сексът дори веднъж седмично е достатъчен, за да ни направи по-щастливи и здрави

Връзки & секс24 СЕПТЕМВРИ 2019

Наистина ли е в природата ни да бъдем неверни?

Според науката, в природата на човек не е закодирано да бъде верен на един партньор