Обичате го? Не му казвайте това!

Кои са фразите, които половинките ни не понасят?

Обичате го? Не му казвайте това!

Има няколко неща, които жените казват на мъжете до себе си и ги хвърлят в див ужас.

На нас може и да ни се струват съвсем безобидни думи, но за мъжката част от населението, това си е истинско изпитание за връзката. Ако не сте все още на сериозен етап от взаимоотношенията, то нищо чудно той да побегне от вас.

Какво го кара да изпада в стрес и защо реагира с мълчание, разберете по-долу:

“Дръж се като мъж!”

Уау! Това се оказва една от най-драматичните за мъжа фрази, защото наранява гордостта и егото му. Ако е от по-обидчивите, не е изключено да започне скандал и редовната фраза “А ти кога ще започнеш да се държиш като жена?” При тези думи ви е ясно как ще му отвърнете. Така че, по-добре си спестете драмата.

“Трябва да поговорим…”

Това със сигурност знаете, че не е най-любимата му фраза. Още повече, че очаква проблем, защото или е сгафил, или нещо не е наред с връзката ви.

“Родителите ми искат да се запознаете”

Това си е истински стрес. Щом жената изрече тези думи, то според нея (а очевидно и според родителите й!) връзката ви вече е доста сериозна. И тук идва моментът, в който той трябва да реши какво иска и какво чувства… Ако сте се запознали наскоро, по-добре внимавайте със запознанствата с родителското тяло, защото рискувате да избяга с 200км/ч. 

“Главата ме боли”

След минете етапа с родителите, то неимуверно ще стигнете и до момента, в който не искате да правите секс и “ще ви заболи глава”. Той не само ще трябва да подтисне нагона в момента, но и да бъде внимателен с вас…
Обичате го? Не му казвайте това!

“Да виждаш някаква промяна в мен?”

Не го питайте това! Ако не се подстрижете от дълга до кръста коса късо, или пък от брюнетка не станете блондинка, то бъдете сигурни, че няма да забележи каквато и да е разлика. Но ще се почувства задължен да е видял и ще започне да умува какво точно е променено. А налучкването от негова страна ще ви изкара извън нерви, сигурни сме!

“Дебела ли съм?”

Тук правилен отговор няма да получите. Дори да мисли, че сте леко напълняла и го сподели с вас, вие ще откачите, че ви мисли за “дебела”. Ако обаче сте качили едно кило и той не е забелязал и съответно каже “не”, то вие моментално ще сметенете, че ви лъже. Та скандалът ви е в кърпа вързан!

“Мислиш ли, че е красива?”

Каквото и да каже, вие няма да останете доволна. Защото отново моментът с лъжата. Ако каже за някоя мацка, че е готина, вие ще откачите и ще започнете да се съмнявате доколко сте красива. Ако каже обратното, то той ще лъже. 

Tака че, внимавайте с тези фрази, защото все водят до сериозни и драматични разговори. По-добре се наслаждавайте на връзката си и оставете нещата така.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Жените трябва да спят един час повече от мъжете
Prodavalnik15 ЯНУАРИ 2020

Жените трябва да спят един час повече от мъжете

И още интересни факти за съня

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!
Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим
Beauty04 ЮЛИ 2019

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим

Разчупете рутината в края на сезона!

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето
Prodavalnik04 ЮЛИ 2019

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето

И още ползи от тази вълшебна напитка за здравето