Как да сведем риска от изневяра до нула

Мъжете и жените се нуждаят от различни неща, за да останат верни

Как да сведем риска от изневяра до нула

За изневярата е важно да проумеем, че тя винаги може да бъде избегната.

Няма ситуация, в която да не можеш да кажеш „не” на изкушението. Отговорност на всеки обвързан човек е да брани отношенията си и да не допуска предателство. А това е най-трудно тогава, когато някои от основните нужди на мъжа или на жената не са задоволени във връзката. За да я защитите срещу риск от изневяра, научете кои са най-дълбоко вкоренените потребности и на двата пола.

Жените имат нужда от нежност и внимание. Мъжете имат нужда от секс.

Не подценявайте мъжката необходимост от физически ласки. За силния пол те са толкова определящи, колкото е нежното, внимателно отношение за жената.

Жените имат нужда да говорят. Мъжете имат нужда от другарче, с което да споделят приятните моменти.

Понякога е нужно да отидете с него на риба или да го оставите да ви обясни какво е засада и защо е велик Лео Меси, докато гледате заедно мача. Мъжът има нужда да усеща, че сте му приятел и че нещата, които го вълнуват, не са ви тотално безразлични. Жените пък имат нужда от разговори и от споделяне на думи – това е едно от нещата, които най-много заздравяват връзката.

Жените имат нужда от откровеност. Мъжете имат нужда половинката им да е физически привлекателна.

„Грозна” или не, истината е, че мъжете изневеряват по-често, ако не намират жена си за достатъчно секси. Такава е природата им и е излишно да им се сърдим или да ги заклеймяваме като твърде повърхностни. Като визуални същества, те се привързват по-силно към красиви жени с поддържана физика. Затова е изключително важно дори в една дълга връзка жената да не занемарява външния си вид (впрочем, това е важно и за собственото ни вътрешно равновесие и самочувствие). Жените пък имат нужда от честност. Ако мъжът закъснява, по-добре да й пише навреме „Извинявай, заплеснах се в бара с приятели, идвам си до час”, отколкото да се измъква с фалшиви оправдания.

Жените се нуждаят от материална сигурност. Мъжете – от уютен дом.

Да, казваме си го открито – за една жена е важно да има достатъчно пари. „Достатъчно”, разбира се, е доста условно понятие. За едни това означава отскачане за шопинг до Дубай през месец-два, но сега няма да говорим за тях… В масовия случай, жената просто иска да чувства сигурност, че семейството разполага с най-необходимото. Рядко връзки, в които мъжът е мързелив и с непостоянен доход завършват щастливо. На свой ред пък мъжете имат нужда от спретната къща, в която да усещат спокойствие и да са нахранени и отпочинали. Те самите не са надарени с усета за създаване на уют, какъвто една жена притежава, затова се нуждаят от нейния основен принос за това общото жилище да бъде достатъчно приветливо.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Какво жените не знаят за секса... според мъжете
Връзки & секс22 МАЙ 2020

5 въпроса, които всяка щастлива двойка може да си отговори

Или онези неща, за които трябва да поговорите с партньора си, преди нещата да са станали сериозни

Най-силните любовни комбинации в Зодиака
Връзки & секс04 МАЙ 2020

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс

Номер 1: дали поемате инициативата или просто пасивно чакате нещата да се случат

Как да разпалите страстта му отново според зодията
Връзки & секс27 АПРИЛ 2020

Три малки стъпки за повече щастие в любовта

Понякога, за да сте щастливи не се налага да сте най-готината двойка, а просто да бъдете себе си

6 признака, че си струва да спасите връзката си
Връзки & секс11 АПРИЛ 2020

6 признака, че си струва да спасите връзката си

Работете над проблемите и не се огъвайте пред трудностите