Как да получите най-силния оргазъм в живота си

10 лесни трика, с които следващия път ще се изстреляте директно на седмото небе

Много жени имат проблем с достигането на дълбок и изпепеляващ оргазъм, а някои дори не са изпитвали оргазъм никога.

Специалистите са на мнение, че достигането до връхната точка е нещо, което вие можете и трябва да направите за себе си. Това е нещото, за което жените не трябва да се чувстват засрамени, а да знаят, че имат пълното право да го поискат. Ако и вие сте сред дамите, за които е трудно да постигнат оргазъм или пък искате нещо много по-разтърсващо и запомнящо се от това, което сте изпитвали досега, то следните няколко съвета са за вас:

1. Мастурбирайте ежедневно
Преди да очаквате, че ще изпитате оргазъм по време на секс с друг човек, трябва да научите как да се докосвате, как да изпитвате сами удоволствие и едва след това с друг човек. Ползите от мастурбацията включват не само да изпитате удоволствие и да започнете да усещате по-дълбоки оргазми, но и да станете сексуално по-независими и дори да усетите властта върху своето удоволствие.

2. Съсредоточете се върху вътрешната стимулация
Мастурбацията е само началото. Важно е да обърнете внимание на тялото си, и именно вътрешната стимулация е ключът. Използвайте невибриращи вибратори или пръстите си.

3. Отидете отвъд клитора
Клиторният оргазъм е нещо страхотно, но удоволствието от него не може да се сравнява с вътрешния оргазъм. Насладете се на стимулацията на клитора, но и се научете как да изпитате удоволствие с цялото тяло.

4. Опитайте се да дишате с корема
Повечето хора дишат с гърдите вместо с корема. Дълбокото дишане с корема носи повече въздух в белите дробове и повече енергия в тялото. Опитайте се да вдишвате и издишвате с различна скорост и дишайте само през устата.

5. Тренирайте бедрата
Ако се научите да движите бедрата си по различни начини, това ще доведе до по-силни сексуална възбуда, удоволствие и (да се надяваме!) оргазъм. Това също така увеличава удовлетворението по време на секс. Експериментирайте с кръгообразни, зиг-загообразни движения, трептене и леко тресене на бедрата – това ще повиши усещането ви по време на секс.

mmmm

6. Опитайте се да се контролирате
Идеята е, че чрез мастурбацията и спирането точно преди достигането на оргазъм, вие ще изпитате оргазмено състояние, а не оргазмен връх. Това може да доведе до по-дълбок оргазъм, отколкото някога сте имали.

7. Правете упражненията на Кегел
За да се радвате на здрава и еластична вагина и да изпитвате по-силни оргазми, трябва да започнете да практикувате упражненията на Кегел. Те също така са изключително ценни преди и след раждането, защото поддържат мускулите там долу във форма.

8. Научете се да цените всички усещания
Всеки момент или израз на удоволствие – разгорещяване, изтръпване, пулсация, настръхване, мини оргазъм са един вид оргазмено изразяване, което трябва да се научите да цените и да празнувате, че имате всички тези усещания.

9. Бъдете в напълно отпуснато състояние
Докато мастурбирате или правите секс, се уверете, че не сте напрегната и не мислите за странични неща, за да може да достигнете до така бленувания оргазъм. Затворете очи и обърнете внимание на усещанията на тялото си или позволете на партньора си да ви достави истинско удоволствие.

10. Отдайте се на удоволствието

В крайна сметка, един оргазъм е момент на отдаване, а дълбоките оргазми изискват дълбока отдаденост. Затова се отпуснете и се отдайте преди, по време и след мастурбация или секс с партньора.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс01 ФЕВРУАРИ 2019

Тази илюстрация ще ви обясни всички проблеми в любовта

Поуката е, че винаги при проблем във връзката трябва да осъзнаваме, че има неща в ситуацията на другия, които не знаем и не виждаме

Връзки & секс29 ЯНУАРИ 2019

Думите, които са като смъртна присъда за любовта

Никога не изричайте това в лицето на човека до себе си. Дори да сте го направили в яда си, връзката след това никога няма да бъде същата

Връзки & секс19 ЯНУАРИ 2019

8 причини да не заживеете заедно

Не предприемайте тази сериозна крачка, само за да угодите на половинката или роднините

Връзки & секс18 ЯНУАРИ 2019

Животът им след скандалите и депресията

Криси Тийгън говори за проблемите си след раждането и за това как с Джон спасяват отношенията си, когато имат конфликт