Гушкайте се за по-силни оргазми

И други неща, които увеличават женското удоволствие

Когато говорим за желание за секс, няма еднозначно определение за “нормално”.

Либидото варира при мъжете и жените, както и при всеки отделен мъж и жена, освен това се влияе и от моментни фактори.

Но ако смятате, че удоволствието ви от секса трайно е намаляло или че не го получавате достатъчно, вземете нещата в свои ръце. Няма причина да се предавате! Ето 4 неща, които могат да ви помогнат да изпитвате по-силни и по-чести оргазми:

Изследвайте хормоните си. Спадът в нивото на естрогена може значително да намали желанието за секс на жените. Ако страдате от подобен проблем, кръвният тест ще ви даде ясна индикация за това.

“Техническата част”. С възрастта, както и след раждане, стените на влагалището се отпускат и това може да стане причина за по-малко удоволствие от секса. Можете да правите упражненията на кегел, както и да си купите специални вагинални топчета. Целта е да стегнете мускулите в тази зона.

Използвайте лубриканти. Интимните части при нас, жените, са много по-чувствителни от мъжките. Затова понякога силните ни половинки прилагат малко повече натиск или търкат по-силно от необходимото. При всяко положение, лубрикантите няма да навредят, а и правят секса много по-забавен. Пробвайте различни варианти, включително затоплящи или с апетитен плодов аромат.

Гушкайте се! Простичко е. Така нареченият “хормон на гушкането” окситоцин е и причина за по-силни оргазми. Обяснете това на половинката си и го помолете да ви гушка по-продължително преди секс. Наградата си заслужава, нали?

5 пози за изключителна близост

Горещи секс съвпадения за всяка зодия

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс19 АПРИЛ 2019

Защо си станала жена под чехъл?

Жената под чехъл мисли, действа и взема решения чрез и за своя мъж

Връзки & секс15 АПРИЛ 2019

Трябва ли да споделяте парите с половинката си

Когато живеете заедно, ядете от една храна и харчите едни сметки, кой трябва да ги плаща?

Връзки & секс08 АПРИЛ 2019

Как да спасим връзката си, ако сме започнали да си омръзваме

Действайте веднага, преди рутината да навреди трайно