Готови ли сте за секс без обвързване?

Преди да се усмихнете самодоволно, прочетете това

Готови ли сте за секс без обвързване?

Да, може би сте от тези, които са си чатили в интернет, преди да се срещнат с половинката си.

Някои мъже в подобен вид комуникация открито и веднага заявяват, че нямат намерение да се впускат в сериозна връзка, а в момента са в отворена такава. Общо взето „нямам време за цялата тази романтика“.

Какво обаче означава всъшност „свободни отношения“? Може би това означава секс без никакъв род обвързвания. Що за птица е този мъж? Не е ли той точно темата на всеки женски разговор, нещо, което тайно всяка жена търси – мъж, с когото да преспива, когато й се иска, и когото може да остави с лека ръка, когато наистина се влюби в някой друг. Думи като „трябва“, „длъжна“, „моногамна“ изчезват на мига – не присъстват в неговия речник.

Но често в малкия свят на мъжете  „секс без обвързване“ означава той да има интимни отношения с всички, с които поиска, а тя – само с него. Съществува ли жена, която е съгласна на подобна сделка? Защо мъжете са толкова привлечени от „отворена връзка“ и какво наистина си мислят за жените, които са готови на такава?

Ако ви изневеряват, има спасение

И всъщност за мъжете до известна степен сме наясно.

Секс без обвързване – това означава липса на претенции от нейна страна от типа „защо-не-се-обади“, „защо-не-си-ми-купил-цветя“.

Секс без обвързване – означава да получи това, което иска и когато иска. Този тип отношения не изискват да води жената на вечери, на кино, на една-две-три срещи. Просто може да се обади и тя да е при него.

Секс без обвързване – това е легален начин да спи с други жени, без да се чувства измамник.

Но какво движи жените?

Извън „закона“ – така вижда жената една подобна връзка. Фактът, че нарушава нормите, я възбужда.

От друга страна това е шанс да имат пълноценен секс, без да имат задълженията, които съпътстват една обикновена връзка. За много работещи жени днес това е наистина удобна ситуация – да си имат някого, а когато се появи мъжът за брак, да действат спокойно. В крайна сметка това по своята същност не  елъжа и не се налага да се дават обяснения на никого.

Вероятно жената да влиза в подобен вид отношения с идеята, че не знае какво би могло да излезе: той може да бъде принцът, а може да бъде и един наистина верен приятел в бъдеще. Или просто има нужда от време на време (само от време на време) да се отпусне в нечии силни мъжки ръце.

Подобни отношения жените имат в моментите, в които са се разделили с дългогодишния си приятел или в моменти, в които са стартирали мащабен проект в кариерата си. За да не се върне към бившия си, тя предпочита обятията на мъж, който й дава това, от което има нужда, но не я задържа с чувства и отговорности.

Защо жените са по-добри в изневерите от мъжете

Секс без обвързване предполага пълна свобода, която си дават помежду си партньорите. А това е капанът за всеки мъж. Жената не му принадлежи. Мъжът трябва да приеме още един факт – че тази жена може да бъде желана и търсена от друг мъж във всеки един момент. Както и тя самата да реши да бъде в търсене на други, което е пагубно за мъжкото его.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс04 АВГУСТ 2020

Най-важното качество, което ни прави привлекателни

И то никак не е обвързано с външния вид

Тайните убийци на една връзка
Връзки & секс27 ЮЛИ 2020

Тайните убийци на една връзка

Прибързаните решения и етикетите носят незабавен провал в една връзка

4 са зодиите, които са най-недоверчиви в любовта
Връзки & секс15 ЮЛИ 2020

Как да отблъснем един мъж на първа среща

Как да разкараш гаджето... но за един ден

Защо не може да те преодолее според зодията?
Връзки & секс24 ЮНИ 2020

Трите най-критични периоди в една връзка и как да ги преодолеем

Ако връзката ви оцелее след тези изпитания, тя ще продължи завинаги