Двойките, които пият заедно остават заедно

Тайната се крие в синхронът между двамата

Връзките са изключително трудна работа и трябва време, за да се укрепят и да станат стабилни. Има един изненадващ фактор обаче, който гарантира щастието в дългосрочен план – алкохолът.

Оказва се, че двойките, които обичат заедно да излизат и да се напиват, са много по-щастливи заедно и връзките им траят дълги години. Проведено е изследване сред 4 864 женени двойки на възраст над 50 години, което показало, че онези, които пият заедно с партньора си, изграждат по-качествена и здрава връзка с течение на времето.

Ще спасите брака си от развод, ако правите тези три неща

Изследователският екип от университета на Мичиган установил още, че двойките, при които единият оставал трезвен по време на вечер навън (обикновено жените), след това заявявал, че връзката им е незадоволителна.

“Не сме сигурни защо това се случва, но може би двойките, които прекарват повече от свободното си време заедно, имат по-добри семейни отношения. Проучването показва, че не става въпрос за това колко пият, а за това дали изобщо пият и дали пият заедно”, споделя д-р Кира Бърдит от Университета в Мичиган.

Откриха тайната на щастливия брак

Но проучването установило още, че същото ниво на щастие било постигано и от двойки, които изобщо не близвали алкохол. Което идва да покаже, че щастието в семейството настъпва или ако партньорите са абсолютни трезвеници, или ако се черпят или понякога се напиват заедно. Важното е да има синхрон в двойката.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс16 АВГУСТ 2019

Любов от пръв поглед, има ли такова нещо наистина?

И доколко трябва да вярваме на историите тип "Ромео и Жулиета"

Връзки & секс14 АВГУСТ 2019

Секса след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Връзки & секс13 АВГУСТ 2019

Спим с по три часа по-малко, ако до нас има мъж

Специалистите ни съветват да си купим второ легло

Връзки & секс08 АВГУСТ 2019

Отбелязваме световния ден на женския оргазъм

Ето ги и някои от най-известните секс сцени по повода