10 златни правила за всяка нова връзка

Как да преминете лесно капаните на любовта?

Всяко ново начало е колкото вълнуващо, толкова и стресиращо. А какво може да кажем за една нова връзка!

Всичко обаче си има правила, които трябва да спазваме. Ако искаме да продължим отношенията си с човека, който харесваме, е много важен момента как се представяме пред него, дали не насилваме нещата, доколко трябва да тълкуваме всичко, което той казва или прави и кои са нещата, които “убиват” дори най-щастливите отношения. Пътят от началото на една връзка до момента, в който вие вече сте “заедно” пред целия свят, може да бъде изпълнен с различни емоцинални капани. Ето как да го изминете по-лесно:

1. Публично показване
Много хора имат проблем с демонстрирането на интимност пред хора, особено когато това се случва в нова връзка. Открийте своята граница – какво бихте си позволила и какво не – и го следвайте неотлъчно, докато не стане естествено да проявявате близост и интимност с партньора си.

2. Имайте един ден само за вас
Прекарвайте поне един ден в седмицата само двамата. Без компания, приятели, други хора, публични прояви и прочие. Всяка нова връзка се нуждае от това.

joy

Последвайте JOY във Фейсбук и в Instagram

3. Без задушаване
Да сте заедно е страхотно, но да сте като сиамски близнаци – не. Уважавайте времето един на друг и му давайте пространството, когато има нужда от време да бъде сам. Той ще направи същото и за вас.

4. Не говорете за бъдещето, преди да му е дошло времето
Нищо не плаши един мъж така, както перспективата да има деца и сватба, преди да е готов за тях. Не си мислете, че не го иска. Просто се наслаждавайте на нещата, както го прави той – защото ситуацията му харесва такава, каквато е към този момент.

5. Сприятелете се с приятелите му
Не е нужно да сте част от “мъжката му група” или да ставате “едно от момчетата”, но той ще е доволен, че се чувствате добре край приятелите му.

Останалите 5 съвета ще намерите на страниците на новия брой на списание JOY, който вече е на пазара.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс15 ЮНИ 2019

Тайните за секса от щастливите двойки

Ето 4-те съвета за страхотен секс от истински двойки

Връзки & секс14 ЮНИ 2019

Когато искаме лятната любов да продължи завинаги

Типичните грешки могат да се избегнат още в началото, за да не се окаже, че през септември с него рязко си ставате чужди

Връзки & секс12 ЮНИ 2019

Щастието в любовта не е толкова трудно

Защо мъжете трябва да споделят домакинските задължения и още открития на психолозите

Връзки & секс11 ЮНИ 2019

Петте степени, през които преминава истинската любов

Ако имате късмет, ще стигнете до нея около петатата година на връзката ви