Психология : Връзки & секс26 ОКТОМВРИ 2012

10 секс съвета от експерти (на които със сигурност ще се насладите!)

Какви са топ секс съветите от експерти, автори, блогъри, лекари и…знаещи!

Какви са най-добрите секс съвети от експерти, автори, блогъри, лекари и…знаещи!

„Уроците по секс“ не гарантират непременно професионална реализация в секс сферата, но ще ви осигурят много часове на удоволствие. За да станеш специалист в секса обаче, не е нужно да си изчел цялата библиотека. Достатъчно е да прочетеш 10 съвета, които ще ти дадем по-долу. Научна титла няма да вземеш, но ще доставиш удоволствие на партньора си.

1. Sexercise

Индивидуалното обучение е ключът към успеха, дори и в отборните спортове. Същото важи и за секса. Вибраторът е една добра тренировка. Преди да поставиш задача на партньор си да намери пътят към удоволствието ти, трябва сама да го познаваш. Ако не си изминала сама пътя до оргазма, как ще го насочиш в коя посока да поеме? Уточнение: смяната на батериите на играчката не представлява любовна игра. Дай си време със собственото си тяло, за да разбереш кога и как ти става най-горещо.

2. Забрави неувереността си

Това е единственият начин да ги игнорира и той. Всички имаме доза несигурност по отношение на външния си вид или сексуалната си активност, но „няма по-секси образ на жена, която обича себе си и секса и не показва съмнения в спалнята”, казва Карън Борсари, известен журналист по въпросите на физическо възпитание.

3. Не прави това у дома

Сещаш ли за онова съобщение, обикновено в телевизионни предавания, което предупреждава: „Внимание! Това, което ще видите е опасно за здравето ви. Не правете това у дома!“. Същото се отнася и до секс филмите в интернет, които може и да изглеждат интересни, но всъщност сцените са като в екшън филм. Забавно е да се гледат, но ако се опитвате да ги копирате, това може да стане неприятно и опасно. Д-р Рут съветва: „създайте си свой собствен сексуален свят, който ще отговаря на нуждите и желанията на двама ви“. В леглото единственият режисьор трябва да е въображение.

4. Устен…изпит
Според Амелия Пери, редактор на сайта frisky.com, тайната на добрия орален секс е в ритъма.

5. Можеш ли да пробягаш маратон без загряване?
Няма любовна игра? Тогава защо правиш секс? Любовната игра е необходима и е погрешно да се смята, че на мъжете не им харесва. Особено, ако знаеш как да го правиш добре. Не се страхувай да поемаш инициатива, за да зададеш ритъма на играта, да забавиш нещата и да се насладиш на момента.

6. Ако искаш повече, печелиш повече

“Не забравяйте, че сексът е източник на удоволствие и за двамата”, съветва професионалният сексолог и писател Анка Rantakovits. “Повечето от мъжете всъщност нямат представа какви са жените, така че трябва да им се помогне. По учтив и приятен начин, разбира се, но не се колебайте. Помолете го да следва движенията ви и ритъма, кажете му кога да спре и кога да продължи.” Вече си се опознала, значи сега трябва да…споделиш.

7. Наслади се!

На това всеки е съгласен. Не е нужно да правиш акробатики, да запомниш ориенталски техники, или да имитираш порно звездите. Решението е много просто. И безболезнено. Това е най-добрият подарък, който може да направиш за себе си, но и за него.

8. Повторението е майка на знанието
Шарън Лестър, писател и звезда на MTV, дава един съвет (за колкото искате повторения): “По време на секс и след като той свърши, помолете го да остане още малко вътре. Просто опитайте да се отпуснете, стегнете мускулите на вагината си. Това ще ви доведе до силен оргазъм.”

9. Мис Мокра фланелка
Ако търсиш повод за секс, намери време да…понамокриш дрехите си. Просто така. Оправдай се както искаш, с пълнолунието или защото играеш ролята на разсеяна тийнейджърка, няма значение, мократа фланелка винаги работи. Така че следващия път когато миеш чиниите, престори се, че е имало инцидент.

10. Направи го като Шакира
Блогърът Розмари Бренан и нейните приятели го наричат “хула” или нещо си … тайната на добрия секс. Когато той те „завладее“, изправи торса си и разклати ханша. Малки, кръгообразни движения, които се ускоряват с течение на времето. Това ще ви разтърси.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс24 ЮНИ 2019

За щастлив брак ще ви трябват 167 квадрата

Оказва се, че хармонията в брака зависи и от площта на общото жилище

Връзки & секс21 ЮНИ 2019

Какво жените не знаят за секса... според мъжете

Мъжете споделят какво им се иска половинките им да знаят

Връзки & секс17 ЮНИ 2019

Трите най-критични периоди в една връзка и как да се справим през тях

Ако преминете през тези моменти, връзката ви ще е много по-силна накрая

Връзки & секс15 ЮНИ 2019

Тайните за секса от щастливите двойки

Ето 4-те съвета за страхотен секс от истински двойки