Психология : Кариера01 ЯНУАРИ 2016

Изстреляйте кариерата си на ново ниво през 2016-a

Тук ще откриете всички съвети, от които имате нужда

Навръх Нова година всички си правим планове какво трябва да променим в живота си през предстоящите 12 месеца.

Да смъкнем излишните килограми, да се забавляваме повече, да си намерим перфектната половинка и да… постигнем мечтания успех в работата.

За да изстреляте кариерата си на ново ниво, трябват немалко усилия и вяра в себе си. Но понякога се съмняваме, че сме избрали подходящата професия. Ако и вие сте сред дамите, които имат подобни съмнения, има няколко основни въпроса, които ще ви дадат яснота и ще ви помогнат да изберете голямата промяна.

Ако вече сте решили, че ще напуснете досегашната си работа, то може би искате да имате свой собствен бизнес. И все пак способни ли сте на това и знаете ли, че той води до създаване на здравословни навици според едно ново проучване.

Ако обаче сте от късметлиите, които работят на правилното място, но искат да се изкачат по стълбицата на успеха, то едни от най-успешните дами в света на модата могат да ви помогнат за това. Ето какво казват Ана Уинтур и Рейчъл Зоуи за цената на успеха и как са го постигнали.

Има и още няколко основни момента в постигането на блестяща кариера. Оказва се, че понякога ние самите грешим някъде. Ето защо ви представяме 13 възможни проблема, които може би са основните ви спънки по пътя към успеха и 9 начина да станете по-добри в работата си. Един от основните моменти е да се научите да приемате критиката без излишни емоции. Как, ще научите тук!

Е, изкачихте се по стълбичката на успеха и вече сте шеф. Честито! Но освен, че вече си имате собствен офис и доходите ви са доста по-високи, но и на върха понякога духа силен вятър. За да бъдете добър шеф и да избегнете крайностите в ролята си на лидер, трябва да бъдете ефективни, без да сте зли.

А знаехте ли, че това какъв е един шеф, се определя до голяма степен от неговата зодия

И все пак не забравяйте, че трябва пълноценно да релаксирате. Така че, внимавайте с излишните амбиции, защото учените са категорични, че успехът в кариерата се гради… през уикенда

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КАРИЕРА

Кариера11 ФЕВРУАРИ 2020

Лимон, слушалки и добра книга сутрин са тайните на продуктивните хора

Бъдете по-успешни с тези няколко съвета

Кариера16 ДЕКЕМВРИ 2019

Балансът между личния живот и работата по празниците

46% от младите хора признават, че работят по празниците

Кариера12 НОЕМВРИ 2019

Искам да напусна работа: Преди да го направите, прочетете това

Психологът д-р Бен Майкъл е направил опит да изведе точна формула, която да ни посочи кое е правилното решение

Кариера11 ОКТОМВРИ 2019

Онлайн навиците, които вредят на кариерата ви

Следващият път се замислете, преди да натиснете "Сподели"