Психология : Better me11 СЕПТЕМВРИ 2018

Джанет Джаксън и нейният трик за повече самочувствие

Певицата споделя как е заобичала тялото си

На 52-годишна възраст Джанет Джаксън изглежда повече от феноменално. Но всички сме свидетели на нейните йо-йо колебания в теглото, които са стигали до 30 кг.

Заради това Джанет цял живот страда от депресия и ниско самочувствие.

Поп иконата е категорична, че дълги години не може да понася тялото си, страда от тежка депресия и се научава да обича извивките си едва след 30-тата си година. Днес, всичко това е зад гърба й. След десетилетия на критики към външния й вид Джанет Джаксън се чувства по-уверена отвсякога в кожата си.

“До голяма степен това дойде заради с опита, възрастта и осъзнаването, че няма само едно нещо, което заслужава да бъде смятано за красиво. Красотата съществува във всякакви форми, размери и цветове”, споделя изпълнителката пред сп. InStyle.

Джанет, това ти ли си? Певицата показа удивителната си форма

Тя открива и своя начин да заобича визията си и да увеличи самочувствието си. Част от терапията й е всеки ден да търси в тялото си нещо, което да хареса. Началото обаче това е изключително трудно. Но тя не се отказва. “От начало не намирах нищо. Когато погледнех в огледалото, започвах да плача. Но започнах да харесвам част от гърба си, а оттам преоткрих и още. А после най-накрая осъзнах, че все пак усмивката ми не е толкова лоша. Мислех си, че изглеждах като Жокера, защото беше толкова голяма.”

Джанет Джексън се стопи с 35 кг

Днес Джаксън казва, се чувства най-красива в компанията на детето си, “заради подаръка, който Бог ми е дал, и това, че ми позволи да го получа на тази възраст.”

Джанет: С Майкъл цял живот страдахме от депресия

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BETTER ME

Better me16 НОЕМВРИ 2018

Ето как да го накарате винаги да казва истината

Учените съветват как да улавяме всяка лъжа още в зародиш

Better me13 НОЕМВРИ 2018

Хубавата книга прави нещо невероятно с човешкия мозък

Четенето е като реално преживяване

Better me08 НОЕМВРИ 2018

Защо лекарите ни съветват да плачем поне веднъж в седмицата?

Не само ще се отървем от негативните емоции, но и ще освободим хормона на щастието

Better me07 НОЕМВРИ 2018

Гениално простички ритуали за по-добър живот

Правете тези три неща и ще видите как в живота ви ще има по-малко стрес, ще се чувствате по-балансирани и с по-добра концентрация