Мода20 ЮНИ 2022

Всички погледи са насочени към най-горещите бански на лято 2022

Устойчиви бански, изчистен дизайн, ярки цветове, комфорт. Твърде хубаво, за да е истина, нали? Ами, истина е.

Palmers

Вече всички са заети с планирането на заслужената си лятна ваканция. Без значение дали дестинацията е далечна страна или най-близкият плувен басейн – бански в класически стил от две части или ултрамодерни модели са задължителна част от летния ни гардероб.

Колекция лято 2022 бански костюми на PALMERS не само обещава вълнуващо лято, но също така представя тенденциите, които ще доминират на плажа, басейна или езерото: устойчиви бански костюми, изчистен дизайн, ярки цветове и оптимален комфорт при носене”, споделя Ева Ренк-Кленкхарт, продуктов мениджър в PALMERS.

Всички погледи са насочени към най-горещите бански на лято 2022

УСТОЙЧИВИ БАНСКИ КОСТЮМИ

За PALMERS устойчивостта не е просто тенденция, а жива реалност. Със своята „зелена” линия PALMERS „хвърля” светлина върху ключови модели бански костюми, които убеждават с ресурсо-спестяващи материали и производствени процеси. Например, серията бикини „Eco Rib” е изработена от рециклиран полиестер и предлага доказателство, че стилното и устойчивото вървят заедно.

Тези, които предпочитат слънчево жълто пред морско синьо, трябва да изберат „Monaco Rib”. Тази серия се състои от комплект бикини и бански с висока талия с истинска ретро визия, която също е основен, ключов елемент от настоящата кампания на PALMERS. А тези, които искат да се потопят в блестящия нощен живот на Ибиса, могат да изберат „Ibiza Rib” в класическо черно. Независимо дали става дума за модел бикини или цял бански с декоративни орнаменти – устойчивата серия „Ibiza Rib” гарантира, че носещите ги могат да плуват и празнуват не само с максимум стил, но и с чиста съвест.

Всички погледи са насочени към най-горещите бански на лято 2022

ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН

Да се ​​чувствате добре е особено важно, когато носите бикини или цял бански. Банските костюми трябва не само да предлагат перфектно прилягане и да се чувстват като втора кожа, но и да подобряват физическите характеристики на носещия ги по най-добрия възможен начин. Серията „Frame Swim” предлага продукти, които гарантират оптимално прилягане и изваян силует.

Всички погледи са насочени към най-горещите бански на лято 2022

ПЕРФЕКТНИТЕ БАНСКИ С ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ НА ЧАШКИТЕ

Жените с по-голям размер на чашката са склонни да избират цял бански вместо бикини, тъй като често се смята, че те не предлагат достатъчна сигурност или защото просто не са налични. Но с PALMERS не е така! Колекцията предлага модели, специално проектирани за нуждите на жените с по-големи размери на чашката – до размер на чашка „E”. Нещо повече – актуалните серии бански костюми на PALMERS „Summery Leaves”, „Seascape Stripe”, „Painterly Paisley”, „Sailor Stripe”, „Exotic Tropical”, „Biarritz Basics” и „Corfu Beach” също гарантират надеждна подкрепа и вълнуващо моменти от идващото лято.

Всички погледи са насочени към най-горещите бански на лято 2022

ЯРКИ ЦВЕТОВЕ

Тези, които обичат цветовете и през летния сезон, ще открият, че PALMERS има много изненади. Модното лято на 2022 г. отново е наситено с ярки цветове. Жените, които искат да привлекат възхитени погледи на басейна или плажа, ще се окажат разглезени от избора си с колекцията PALMERS за сезона със сериите „Bora Bora Basics” и „Artful Beach”. От своя страна, серията „Artful Beach” със своите цветни щампи припомня абстрактни произведения на изкуството и ще удиви любителите на PALMERS с пет различни модела.

Открийте колекция „Бански костюми” на Palmers в магазините на бул. “Витоша” 66, в Сердика Център и на shop.mdl.bg тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОДА

Какво да облечем след плаж?
Личен стил12 АВГУСТ 2022

Какво да облечем след плаж?

Ето и няколко идеи за визия, която ще впечатли всеки.

Подходящите плажни бижута за Лято 2022
Личен стил21 ЮЛИ 2022

Подходящите плажни бижута за лято 2022

Все пак има няколко правила, ако искаме да постигнем най-стилната възможна визия.

Най-популярните модни хаштагове в Инстаграм
Тенденции11 ЮЛИ 2022

Най-популярните модни хаштагове в Instagram

Днес поглеждаме към хаштаговете, които да използвате в Instagram, за да сте в крак с модните тенденции.

Оптимизмът на Сара Джесика Паркър срещу стареенето
Личен стил08 ЮЛИ 2022

Сара Джесика Паркър и оптимизмът срещу стареенето

Дълголетието и позитивността вървят ръка за ръка. Актрисата Сара Джесика Паркър е чудесен пример за това!