Beauty16 ЮНИ 2022

Moroccanoil пуска първата си колекция бои за коса

Бъдещето изглежда наистина, наистина цветно.

Moroccanoil дава начало на лятото с нова линия професионални бои за коса.

Глобалният Moroccanoil Color Ambassador Гарет Уилямс демонстрира последните тенденции в техниките за боядисване, а бляскавите визии на моделите на подиума подкрепиха заявката за перфектни цветни резултати с Moroccanoil Color Collection.

Новата посока на любимия бранд осигурява дълготрайни резултати и интензивен блясък, като същевременно защитава косата по време на процеса на боядисване.

Moroccanoil пуска първата си колекция бои за коса

Тайната на тази внимателно обмислена и изпипана до съвършенство цветна колекция, състояща се от перманентни, полуперманентни бои за коса и изсветлители, се корени в комбинацията от ProArginine + ArganID™ технология + ниско съдържание на амоняк. Те допринасят за постигане на многоизмерен, сияен цвят и интензивен блясък. Косата мигновено става по-управляема, с над 9 седмици интензивен цвят, буквално като след посещение в салона.

Moroccanoil е бранд, изграден върху върху иновации, започвайки с революционния продукт Moroccanoil Treatment, който накара целия свят да говори за аргановото масло и създаде категорията за грижа за косата, обогатена с масла. Новаторският продукт постави началото на обширна линия от първокласни продукти за грижа за косата, а същият иновативен дух е в основата на новата колекция професионална боя за коса.

Moroccanoil пуска първата си колекция бои за коса

Част от колекцията представя Color Rhapsody Permanent Cream Color – едно от многото цветни предложения, които марката пуска, за да направи изживяването в салона още по-приятно. Специално за всички, които искат да постигнат жизнени, интензивни, естествени и модерни тонове и пълно покритие на белите коси.

Color Calypso Demi-Permanent Cream Color пък е идеалният избор за тези, които обичат да сменят цвета на косата си, да освежават сегашния или просто да експериментират. Линията включва лесни за използване формули с ниска ангажираност, които позволяват множество тонални посоки и техники.

Blonde Voyage са предназначени да защитават и подхранват косата, осигурявайки контролирано и надеждно изсветляване за постигане на идеалното русо на всеки клиент, а Color Infusion Pure Color Mixers са чисти пигменти, които могат да се смесват с продуктите.

Moroccanoil пуска първата си колекция бои за коса

Няма значение дали търсите начин да подобрите, подчертаете или неутрализирате топли или студени тонове, продуктите на марката са подходящи за вас. Всъщност за всеки, който иска жив и същевременно персонализиран цветови резултат.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Новогодишната очна линия на Сидни Суини
Съвети & тенденции01 ДЕКЕМВРИ 2022

Новогодишната очна линия на Сидни Суини

И преди да се откажете, нека ви уверим, че копирането на този грим е по-лесно, отколкото си мислите... И, да, вече си мислим за новогодишно парти - #sorrynotsorry.

Панделката: Аксесоарът, надграждащ визията по най-елегантния начин
Съвети & тенденции29 НОЕМВРИ 2022

Панделката: Аксесоарът, надграждащ визията по най-елегантния начин

Официалните изяви на червения килим отдавна започнаха, а нека не забравяме и филмовите премиери. Време е за доза вдъхновение!

Педикюрът на Дилета Леота е must have
Съвети & тенденции25 НОЕМВРИ 2022

Педикюрът на Дилета Леота е must have

Изборът на водещата за есента ни подсказва тренд, които не бива да подценяваме.

Контурирането на Риана отнема само 60 секунди
Beauty новини22 НОЕМВРИ 2022

Контурирането на Риана отнема само 60 секунди

Тайната разкри нейният личен гримьор, а ние сме готови да попием информацията на секундата.