Beauty16 ЮНИ 2022

Moroccanoil пуска първата си колекция бои за коса

Бъдещето изглежда наистина, наистина цветно.

Moroccanoil дава начало на лятото с нова линия професионални бои за коса.

Глобалният Moroccanoil Color Ambassador Гарет Уилямс демонстрира последните тенденции в техниките за боядисване, а бляскавите визии на моделите на подиума подкрепиха заявката за перфектни цветни резултати с Moroccanoil Color Collection.

Новата посока на любимия бранд осигурява дълготрайни резултати и интензивен блясък, като същевременно защитава косата по време на процеса на боядисване.

Moroccanoil пуска първата си колекция бои за коса

Тайната на тази внимателно обмислена и изпипана до съвършенство цветна колекция, състояща се от перманентни, полуперманентни бои за коса и изсветлители, се корени в комбинацията от ProArginine + ArganID™ технология + ниско съдържание на амоняк. Те допринасят за постигане на многоизмерен, сияен цвят и интензивен блясък. Косата мигновено става по-управляема, с над 9 седмици интензивен цвят, буквално като след посещение в салона.

Moroccanoil е бранд, изграден върху върху иновации, започвайки с революционния продукт Moroccanoil Treatment, който накара целия свят да говори за аргановото масло и създаде категорията за грижа за косата, обогатена с масла. Новаторският продукт постави началото на обширна линия от първокласни продукти за грижа за косата, а същият иновативен дух е в основата на новата колекция професионална боя за коса.

Moroccanoil пуска първата си колекция бои за коса

Част от колекцията представя Color Rhapsody Permanent Cream Color – едно от многото цветни предложения, които марката пуска, за да направи изживяването в салона още по-приятно. Специално за всички, които искат да постигнат жизнени, интензивни, естествени и модерни тонове и пълно покритие на белите коси.

Color Calypso Demi-Permanent Cream Color пък е идеалният избор за тези, които обичат да сменят цвета на косата си, да освежават сегашния или просто да експериментират. Линията включва лесни за използване формули с ниска ангажираност, които позволяват множество тонални посоки и техники.

Blonde Voyage са предназначени да защитават и подхранват косата, осигурявайки контролирано и надеждно изсветляване за постигане на идеалното русо на всеки клиент, а Color Infusion Pure Color Mixers са чисти пигменти, които могат да се смесват с продуктите.

Moroccanoil пуска първата си колекция бои за коса

Няма значение дали търсите начин да подобрите, подчертаете или неутрализирате топли или студени тонове, продуктите на марката са подходящи за вас. Всъщност за всеки, който иска жив и същевременно персонализиран цветови резултат.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Станете следващата звезда на фризьорството в България
Beauty новини14 СЕПТЕМВРИ 2023

Станете следващата звезда на фризьорството в България

Запишете видео и сбъднете мечтата си още днес.

Съвършенството е само на крачка разстояние
Beauty продукти21 ЮЛИ 2023

Съвършенството е само на крачка разстояние

It Cosmetics e решението за всеки проблем този сезон.

Galen
Beauty14 ЮНИ 2023

Защо е важно да се предпазваме от слънцето?

Експертите дават отговори на най-важните въпроси.

SPF
Beauty28 МАЙ 2023

Разбира се, че ежедневната слънцезащита е изключително важна

Как дерматолозите съветват да включите SPF в своята рутина, разказваме по-долу.