Мода : Тенденции07 МАРТ 2016

Три цветови комбинации покоряват пролетния стил

Ето кои са топ нюансите, които да включите в гардероба си този сезон

Три цветови комбинации покоряват пролетния стил

Тенденциите може и да се раждат на модния подиум, но сезон след сезон модните блогъри се оказват тези, които диктуват правилата на стила и определят кои обувки, аксесоари и нюанси ще застанат на върха.

Не всичко от дефилетата в Париж, Лондон, Ню Йорк и Милано има приложение в ежедневието и именно затова се обръщаме за вдъхновение към личните онлайн пространства на тези модерни градски момичета. На прага на пролетта и преди старта на шопинга за нови попълнение решихме да се възползваме от едно златно правило, което тези дами следват. А именно комбинирането на два, сами по себе си достатъчно ярки цветове, които се допълват взаимно и осигуряват така желания контраст, дори в съчетание с неутрални нюанси. Ето кои са те!

Тъмносиньо и горчица 

Processed with VSCOcam with s3 preset

 

Комбинацията от синьо и жълто никога няма да ви предаде, но този сезон ви предлагаме да разнообразите класиката, като вместо на ярко жълто заложите на модерния нюанс горчица. Богатият и наситен цвят открадва цялото внимание, затова ще имате нужда да го балансирате с нещо неутрално. И точно тук се появяват елементите, решени в тъмносиньо. Блейзър, риза или обикновен деним изграждат основата на тоалета ви, а аксесоар, топ и дори обемно бижу в горчица придават пленителен контраст.

3 Colors (4)

3 Colors (5)

Оранжево и светло бежово 

3 Colors (9)

И тук основната идея е комбинацията между един неутрален цвят, в случая нюанс “камел”, който да балансира цялостната визия и един ярък – оранжево, който да придава настроение. Макар различните аутфити в бежово-телесната гама да са характерни основно за есента, фактът, че всеки от тях се съчетава както с вибриращи цветове, така и с меки пастели, ги превръща в основна част и от пролетния ни гардероб. Все пак, има си причина обувките в цвят “nude” да са истински хит от няколко години.

3 Colors (3)

3 Colors (1)

Зелено и синьо 

3 Colors (7)

Според едно от основните правила за комбиниране на цветове, тези, които стоят един до друг на цветното колело, всъщност се допълват доста добре. Именно затова крайният резултат от визия в синьо и зелено е едновременно приковаващ погледа и много шик. Ярки и насителни, пастелни и нежни, тук правила почти не съществуват, затова експериментирайте, прибавете принтове, бижута а защо не и още един цвят, под формата на червило или аксесоар.

3 Colors (8)

3 Colors (2)

3 Colors (6)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Как да носим ботите на есен 2020 + 7 идеи за тоалети
Тенденции13 ОКТОМВРИ 2020

Как да носим ботите на есен 2020 + 7 идеи за тоалети

Комбинацията от боти + рокля издължава визията

Копираме чантата, която стана хит на Седмицата на модата, с предложенията на Mango и Zara
Тенденции05 ОКТОМВРИ 2020

Копираме чантата, която стана хит на Седмицата на модата, с предложенията на Mango и Zara

Придаваме динамика към всеки тоалет с един аксесоар

Обувките бяха акцентът в звездните визии през изминалата седмица
Тенденции28 СЕПТЕМВРИ 2020

Обувките бяха акцентът в звездните визии през изминалата седмица

Събрахме най-стилните тоалети от последните дни

Летните тенденции, които са актуални всяка година
Тенденции17 АВГУСТ 2020

Летните тенденции, които са актуални всяка година

Някои моди остават вечно актуални