Мода : Тенденции04 АПРИЛ 2024

Пролетта в царството на денима

Calvin Klein Jeans залагат на най-подходящото за сезона облекло.

С навлизането на новия сезон искаме да заложим на нещо по-леко и Calvin Klein Jeans ни дават точно това, от което имаме нужда.

Философията на модния лейбъл „по-малко е всъщност повече“ е на почит и през пролетта и лятото на 2024 г. Отново е обърнато внимание на изчистените силуети и емблематичните деним модели на бранда от 90-те години, които създават чувствени визии, пречупени през модерната призма. Силуетите за този сезон идват в своя най-естествен вид, прилягащи перфектно към всяка форма на тялото, като едновременно с това не ограничават движението.

Пролетта в царството на денима

Пролетта в царството на денима

Денимът на Calvin Klein Jeans е безпроблемно универсален, а класиките са синхронизирани с комфорта. Именно това прави колекциите на бранда вечни. Този сезон дънките са по-широки и с по-права кройка, но във все така успокояващият син цвят. Това създава усещане за комфорт, но и изчистена естетическа визия без излишен шум.

Нашата селекция за ежедневна визия:

Пролетта в царството на денима

Комбинираме прави дънки с висока талия и класически джобове с риза с boxy кройка от твърд памучен деним, за да сме уверени и чувствени.

Пролетта в царството на денимаПри мъжете съчетаваме карго дънки с индиго риза с къс ръкав за ежедневна визия и relaxed кройка, напомняща 90те.

Всяка визия няма да е завършена, ако няма нужния аксесоар. При тях линиите на силуетите са изчистени и непретенциозни, функционалността и лекотата са поставени на преден план. Цветовата палитра е монохромна и неутрална, подхождаща си на всеки стил.

Ако имате нужда от глътка свежест, от нов деним до изискано ежедневно облекло, то колекцията на Calvin Klein Jeans за сезона носи всичко това.

Колекцията на Calvin Klein за сезон пролет 2024 е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в Serdika Center и Paradise Center. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Минимализъм и чувственост за Коледа от Calvin Klein
Тенденции15 ДЕКЕМВРИ 2023

Минимализъм и чувственост за Коледа от Calvin Klein

За предстоящите празнични дни американската модна марка е подготвила актуализирани класически модели в цветове, подхождащи на всеки стил.

Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима
Тенденции25 НОЕМВРИ 2022

Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима

Плетените дрехи винаги са били и ще си останат най-удобните и любимии визии за зимния сезон. Те ни прегръщат топло, давайки ни красиво усещане за уют.

Как да носим оувърсайз блейзър според модните тенденции?
Тенденции18 НОЕМВРИ 2022

Как да носим оувърсайз блейзър според модните тенденции?

Той е широк, удобен и много, много шикозен. И ето как да го носим според трендовете на момента.

Най-популярните модни хаштагове в Инстаграм
Тенденции11 ЮЛИ 2022

Най-популярните модни хаштагове в Instagram

Днес поглеждаме към хаштаговете, които да използвате в Instagram, за да сте в крак с модните тенденции.