Мода : Тенденции19 СЕПТЕМВРИ 2017

Топ тенденциите тази есен според Pinterest

Даваме ви 11 отправни точки за сезонния шопинг

С 31% е скочило търсенето на всякакъв тип дрехи от кадифе. Материята е синоним на лукса, а кога да я носим, ако не през есента?

Откриваме кадифето и в тенденциите при обувките. Pinterest потребителите търсят боти и лоуфъри от тази материя с 44% повече.

70-те инсипирират тази тенденция, която, ако трябва да сме честни, винаги сме свързвали с есента. Цели 112% скок в търсенето показват, че много дами по света мислят така.

Можем смело да твърдим, че спортните обувки не са това, което бяха. Сега кецовете и маратонките са украсени с всякакъв тип бродерии, камъни, пайети, перли и какво ли още не, а 91% скок в търсенето показват, че ни харесват така.

Ризи, рокли, връхни дрехи, блейзъри и както вече споменахме обувки падат в плен на женствения тренд. Търсенето на дрехи и аксесоари с бродерии е скочило с 51%.

86% повече потребители търсят обувки на дебел "block" ток. И ако това не е ясна заявка, че тънките токчета са отживелица?

318% (цели 318%!) търсят визии, които да ги вдъхновят да носят мрежести чорапогащи. И няма как иначе, след като гръндж стилът е истинско вдъхновение този сезон.

Дали ще бъдат тип "камбана" или буфан няма особено значение. Важното е, че търсенето на ризи и блузи с такъв тип ръкави е скочило със 118%.

Роклите тип риза бяха доста гореща тенденция през цялото лято. 96% от потребителките търсят начин да ги носият и през есента.

Ето още една тенденция, вдъхновена от 70-те. 89% от дамите в Pinterest са вдъхновени от нея.

Изкуствена, разбира се! 54% очевидно нямат търпение да поносят онова страхотно палто, което са открили преди месеци в магазина втора употреба.

Когато става дума за горещи тенденции, Pinterest никога не греши. 

Последните данни на социалната мрежа доказват това, което вече ни е добре известно – този сезон 70-те и 90-те са на почит. Своят ренесанс изживява гръндж стила, благодарение на завръщането на карето, кубинките и мрежестите чорапогащи.

В добавка към тях идват още луксозното кадифе, бродериите и още няколко неща, които потребителите в Pinterest търсят всеки ден. Част от тях се превръщат в истински бум (310% повече хора търсят как да носят мрежести чорапогащи), други запазват позициите си от отминалото лято (все още не можем да се наситим на роклите тип риза).

Вижте всички в галерията! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Как да носим ботите на есен 2020 + 7 идеи за тоалети
Тенденции13 ОКТОМВРИ 2020

Как да носим ботите на есен 2020 + 7 идеи за тоалети

Комбинацията от боти + рокля издължава визията

Копираме чантата, която стана хит на Седмицата на модата, с предложенията на Mango и Zara
Тенденции05 ОКТОМВРИ 2020

Копираме чантата, която стана хит на Седмицата на модата, с предложенията на Mango и Zara

Придаваме динамика към всеки тоалет с един аксесоар

Обувките бяха акцентът в звездните визии през изминалата седмица
Тенденции28 СЕПТЕМВРИ 2020

Обувките бяха акцентът в звездните визии през изминалата седмица

Събрахме най-стилните тоалети от последните дни

Летните тенденции, които са актуални всяка година
Тенденции17 АВГУСТ 2020

Летните тенденции, които са актуални всяка година

Някои моди остават вечно актуални