Мода : Тенденции19 ЮЛИ 2019

Пижамата на Виктория Бекъм стана хит

Тази визия от колекцията й струва 1600 евро, но освен за спане, става и за парти

Риза и панталон тип пижама от колекцията на Виктория Бекъм се превърнаха в хит сред някои от звездите, освен че сетът е фаворит за лятото и на самата Вики.

Съчетанието представлява риза и панталон с много лежерен силует в цвят ванилия. Тоалетът е с лек сатиниран ефект и с бледи точки.

В своя личен профил в Инстаграм Виктория определя пижамената визия като абсолютно универсална. Перфектна е за пътуване в самолет, за парти, дори и за сън, отбелязва дизайнерката. Макар че ако е платила сумата от над 1600 евро, колкото струват ризата и панталонът, едва ли някоя дама би ги облякла за спане.

21 вдъхновяващи и съвършено семпли визии

За сметка на това, актрисите Софи Търнър и Приянка Чопра са сред звездните почитатели на визията. Съпругите на двамата братя Джонас имат комплекта – Приянка го носи за разходка, а Софи – на официално събитие.

Дори на се спрем да точно това предложение, то идеята като цяло е повече от приятна. “Пижаменият” костюм е лежерен и прохладен, но категорично привлича вниманието. Стига да изберете цвят или принт, който ви отива, ще имате винаги един ефектен сет подръка – за всякакви летни поводи!

Летни визии с панталон с принт 

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции19 АВГУСТ 2019

Обувките на есента ще блестят изкусително

Събитията, на които ще ги разходите, по-добре да си заслужават!

Тенденции17 АВГУСТ 2019

Тенденцията, която ни завладя в края на лятото

Полите стават къси, а блейзърите - дълги

Тенденции14 АВГУСТ 2019

Тенденциите, за които ще забравим през 2020

Ако все още не сте ги пробвали, сега е времето