Мода : Тенденции26 МАРТ 2019

Играта със сандалите загрубява, вътре ли сте?

Актуални през това лято ще бъдат моделите на Dr. Martens

Dr. Martens

Dr. Martens

Dr. Martens

Dr. Martens

Birkenstock

H & M

Jil Sander

Zara

Zara

Сандалите на лято 2019 идват с ключова дума стабилност – потвърждава го още една тенденция, а именно възраждането на Dr. Martens.

През миналата година, продажбите на марката са скочили с над 30% и резултатът е, че новата популярност на Dr. Martens се пренася и при модата при сандалите.

По всичко личи, че брандът ще успее да наложи своите сандали за лятото, а те са с доста груба и солидна линия. Инфлуенсърите вече ги носят, а много други брандове са започнали да предлагат подобни дизайни, в това число и Zara, естествено. (Ще ги откриете в галерията горе).

За да отбележат такъв успех, Dr. Martens яхнаха “грозната” вълна в модата. През зимата се нагледахме на ugly sweaters и на грозни маратонки, след това дойде пролетния бум на грозните рокли. Повече от логично, грозните сандали сега настъпват към гардероба на почитателите на модата.

Дали ще се присъединим, зависи само от нас. Ние единствено ще кажем в защита на грозните сандали, че са стабилни и удобни и че ако ги носим, поне ортопедите със сигурност ще бъдат доволни.

Факт е и това, че Докмартенсите (както и чехлите Birkenstock – друг възроден тренд през последните сезони) стоят интересно с елегантни панталони, или с романтична рокля или риза.

Стига вашият стил да допуска малко екстравагантност, може да ви харесат!

В галерията ви подготвихме една шопинг селекция.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции13 НОЕМВРИ 2019

Възходът на anti-basic костюма

Правилният отговор на въпроса ви "Какво да облека за предстоящите партита" се съдържа в тази тенденция

Тенденции11 НОЕМВРИ 2019

Моден писък: Пуловери и жилетки на ромбове

С тях ще изглеждате като добро момиче, освен ако не се осмелите да пробвате най-модерната визия, а именно да ги носите на голо

Тенденции07 НОЕМВРИ 2019

Какво ново на модния фронт за мъжете?

Ако искате силното рамо до вас да присъства освен всичко друго и със стил, подшушнете му за тези 5 горещи тренда

Тенденции31 ОКТОМВРИ 2019

Naughty Girl: Кодът на новия парти сезон е сатен

Тази блестяща и съблазнителна материя превзе гардероба на звездите, като най-дръзките от тях оставят бельото им да се вижда под сатенен костюм