Мода : Тенденции22 МАЙ 2019

Гмуркаме се в лятото с топ 7 тенденции за бански

Панделките са актуален акцент, а животинските принтове и неонът са още от горещите тенденции

Тази година банските са по-щури, по-ярки и по-разнообразни отвсякога.

Избрахте ли си вече онзи секси бански, с който ще се чувствате превъзходно на плажа? Подбрахме за вас 7 от най-горещите летни тенденции и всяка една от тях е правилният избор.

Банелите – новите приятели на горнището

Тенденцията горнище с банел прави банския едновременно секси и изтънчен.

Оформят бюста красиво и са интересно отклонение от традиционните триъгълни форми, които ни бяха верни няколко сезона подред.

Животински принт

Изглежда животинският принт ще остане на мода, така че защо не го включим и в избора си на бански? От нашумелите змийски шарки във всички цветове на дъгата, до класическите леопардови модели, можем да бъдем сигурни, че лятото ще е диво.

Неонови цветове

Малко неща са по-летни от неона. Чанти, обувки и бански идват в ярки, весели  цветове обещават страхотни слънчеви дни и… всички погледи да са върху вас.

Идва още едно лято в деним

Метални отблясъци

Искате да се откроявате на плажа това лято, но неонът не е във ваш стил? Металните отблясъци ще постигнат същия ефект. Нека бъдем честни – кой не обича малко блясък?

Tie Die

Тie Die e термин, с който се назовава техниката за ръчно боядисване на текстил. Тя вдъхновява банските тази година и ни понася към 70-те. Ние смятаме, че придава свежо и цветно настроение, точно каквато искаме да е почивката ни. А вие?

Модните тенденции на лятото: Неон, леопард и рокли от прерията

Изрязаните модели

Закопчалките са готини, но изрязаните на неочаквани места модели са дори по-готини. На бедрата или на гърба – те добавят секси и закачлив елемент.

Панделки?

Да, панделки. Виновни за супер сладките модели тази година. Може да ги откриете на горната, на долната или върху двете части.

 

Днес модата казва ,,Колкото повече, толкова повече” и доказателство е тазгодишната Мет Гала. Затова не се страхувайте да добавите малко блясък, повече тен и добро настроение!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции19 АВГУСТ 2019

Обувките на есента ще блестят изкусително

Събитията, на които ще ги разходите, по-добре да си заслужават!

Тенденции17 АВГУСТ 2019

Тенденцията, която ни завладя в края на лятото

Полите стават къси, а блейзърите - дълги

Тенденции14 АВГУСТ 2019

Тенденциите, за които ще забравим през 2020

Ако все още не сте ги пробвали, сега е времето