Мода : Тенденции21 МАРТ 2018

Да, можем да я носим и в града!

Плетената чанта е It-аксесоарът на пролетта. Не само за плажа!

Отмина времето, в което свързвахме плетените чанти с плажната хавлия, джапанките и слънцезащитата.

Дизайнерите взеха тези вечни модели, изтупаха ги от пясъка и ги поставиха в центъра на пролетно-летния ни гардероб за 2018.

Моделите от бамбук и ратан се превръщат в пълноценна част от градския ни стил и освен това идват в безброй размери и вариации. За любителките на големите чанти са тези тип торба, често идващи с кожени дръжки и украсени с пискюли и помпони. Кръглите чанти с дълга дръжка заместват структурираните модели от кожа и събират всички неща, които ще са ви нужни за ежедневието.

Чантите, които ще бъдат модерни тази година

А за моментите, в които стилът ни е една идея по-секси и елагантен, са вариантите тип клъч. Да, дори когато са изработени от слама, клъчовете са перфектен избор за допълнение към малката черна рокля или изрязаният гащеризон.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции21 ЯНУАРИ 2020

Модните инфлуенсъри и техните находки през януари

Обемните плетива с десен и миди роклите с принт заемат централно място в гардероба на фешънистите в момента. Вижте и кой е най-популярният модел боти

Тенденции16 ЯНУАРИ 2020

Стилът по улиците на Милано

Някои от най-стилните мъже и жени в света наричат италианската модна столица свой дом. Да видим какво носят те този сезон!

Тенденции14 ЯНУАРИ 2020

Идва пролетен ренесанс на силните цветове

Червено, наситено синьо, зелено, жълто са като сочна витаминозна доза за гардероба ни

Тенденции10 ЯНУАРИ 2020

Пролетен тренд - пак ще носим МНОГО костюми

Вариантите са толкова разнообразни, че дори вече да притежавате не един костюм, отново ще има какво различно да харесате и добавите в гардероба си