Мода : Тенденции07 СЕПТЕМВРИ 2018

8 модела чанти, които да си купим преди да станем на 40

Или как да инвестираме в гардероба си

Стилна чанта за работа. Независимо дали работите в голяма компания или малка фирма, този модел чанта винаги ще ви придаде по-професионален и сериозен вид. Препоръчваме ви да изберете модел от естествена кожа.

Елегантна вечерна чанта. Този модел е подходящ както за парти с приятелки, така и за сватби и годишнини. В нея може да поберете най-важното: пари, документи, ключове и червило.

Удобна, голяма и стилна чанта. В забързаното ежедневие, понякога се налага да свършим един куп задачи и затова този модел чанта е много удачен. В него може да сложите всичко необходимо, но има достатъчно място и за следобеден снак и дори таблет.

Маркова чанта. Chanel. Gucci, LV - хубавата маркова чанта е просто задължителна. С нея винаги ще изглеждате в крак с тенденциите, тъй като тези чанти не излизат от мода. Освен това, марковата чанта може да разнообрази и най-обикновения тоалет.

Големият удобен сак. Ако сте решили да се отправите на кратко бягство през уикенда, този модел е чудесен избор. С него хем ще съберете любимите си вещи и козметика, хем ще изглеждате много стилни.

Чанта с дръжка отгоре. Отново едно страхотно съчетание на удобство и стил. Цветът е без значение, стига моделът да е малък и практичен, иначе се губи идеята на чантата. Моделът е много подходящ за забързаното градско ежедневие.

Чанта с дръжка през тялото. Тази вечна класика ще остане дълго време в гардероба ви. Заложете на по-изчистен и стилен модел, който ще бъде винаги актуален, независимо, че вкусът ви ще се променя през годините.

Модерен куфар. Дори и да не пътувате често е хубаво да имате куфар, който не само да побира целия ви багаж, но и да бъде изработен добре, за да издържи във времето. Колкото по-елегантен е моделът, толкова по-дълго ще го ползвате.

Когато става дума инвестиция в гардероба в дългосрочен план, трябва да забравим за последните трендове и да се фокусираме върху вечните класики.

Независимо дали 40-те години са далечно събитие или вече чукат на вратата, е хубаво да се замислим какво притежаваме в гардероба си и до колко то ще ни е от полза за в бъдещето.

Една стилна и модерна чанта винаги ще влезе в употреба, но има няколко модела, които никога няма да излязат от мода и освен това ще намерят приложение както в ежедневието ни, така и за важните събития.

От класическата чанта за офис, през широката и удобна голяма чанта до стилния куфар – това са само част от моделите, които ви препоръчваме да си закупите преди да навършите 40 години и така да сте спокойни и сигурни, че винаги ще имате под ръка идеалната чанта за всеки случай.

Разгледайте останалите модели чанти в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции19 АВГУСТ 2019

Обувките на есента ще блестят изкусително

Събитията, на които ще ги разходите, по-добре да си заслужават!

Тенденции17 АВГУСТ 2019

Тенденцията, която ни завладя в края на лятото

Полите стават къси, а блейзърите - дълги

Тенденции14 АВГУСТ 2019

Тенденциите, за които ще забравим през 2020

Ако все още не сте ги пробвали, сега е времето