Мода : Тенденции25 ЯНУАРИ 2019

5 “загиващи” тенденции и с какво да ги заменим

Да, дори животинският принт има достоен съперник

Dad sneakers. Този тренд се задържа доста време, но моделът не е единственият, който може да придаде спортно-елегантно излъчване. Заменето го с...

...цветни спортни обувки. Не е необходимо да са толкова шарени - може да изберете такива с 1 или 2 цвята, които отново да стоят страхотно.

Животинският принт - царят на модната "джунгла". Ако ви идва too much, имаме решение. Заменете го с...

... DIY принт. Помните ли тениските, които оцветявахме като деца? Този принт изглежда много оригинално, но ви препоръчваме да си купите готова блуза, а не да я правите.

Неоновите цветове. Някои звезди (да, Кайли Дженър) започнаха този тренд, но си мислим, че е време да го пуснем в отпуска. Заменете го с...

...цвят сорбе. Нежните тонове на вкусното сорбе, се пренасят и върху дрехите. Комбинирайте ги заедно или ги носете по отделно.

Прилепналите джинси. Те винаги са на мода, защото са най-бързият и лесен начин да изглеждате стилно, но със сигурност не и единственият. Заменете ги с...

...карго джинсите в тъмно зелено или такива с милитъри принт. По-широките модели прикриват несъвършенствата, изглеждат супер стилно, а и са много удобни.

Пайетите. Този полъх от миналия век носи много настроение и определено привлича вниманието, но има и друг вариант да пресъздадете диско духа. Заменето го с...

...металическия цвят. Сребристите и блестящи ефекти са също толкова интересни и стилни, колкото и пайетите.

Нека първо уточним: не се отказваме от маратонките със солидна подметка, животинския десен и неоновите цветове, но вярваме, че дори те може да си вземат кратка почивка и да опитаме нещо ново и свежо.

Годишен обзор: Най-горещите модни тенденции на 2018

Разнообразете стила и гардероба си с тези алтернативи на най-актуалните трендове и така ще внесете много настроение и креативност дори в обикновената и ежедневна визия, а защо не и в някоя за по-специален повод?

В галерията ще откриете кои са тенденциите с които може да си кажете “довиждане” и какви са нашите съвети и алтернативни решения. 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Мода23 ФЕВРУАРИ 2019

Цветът, който винаги е на мода

Има някои цветове, които винаги изглеждат стилно. Цветът, за който говорим се появи безброй пъти на Седмицата на модата, а и на закачалките в магазините.

Тенденции19 ФЕВРУАРИ 2019

Грозното е на мода тази година - тенденциите в пуловерите

Спомняте ли си пуловерите със странни плетки, които всички нашега нарекохме „ugly sweaters“? Е, дойде времето, когато те вече означават стил, а не липсата на такъв!

Тенденции15 ФЕВРУАРИ 2019

Най-свежата пролетна тенденция: цвят градински чай

3 страхотни визии + 4 артикула

Тенденции14 ФЕВРУАРИ 2019

Пускаме сърце

Любовта е винаги "на мода", тези сантиментални и красиви татуировки също