Мода : Тенденции25 ЯНУАРИ 2019

5 “загиващи” тенденции и с какво да ги заменим

Да, дори животинският принт има достоен съперник

Dad sneakers. Този тренд се задържа доста време, но моделът не е единственият, който може да придаде спортно-елегантно излъчване. Заменето го с...

...цветни спортни обувки. Не е необходимо да са толкова шарени - може да изберете такива с 1 или 2 цвята, които отново да стоят страхотно.

Животинският принт - царят на модната "джунгла". Ако ви идва too much, имаме решение. Заменете го с...

... DIY принт. Помните ли тениските, които оцветявахме като деца? Този принт изглежда много оригинално, но ви препоръчваме да си купите готова блуза, а не да я правите.

Неоновите цветове. Някои звезди (да, Кайли Дженър) започнаха този тренд, но си мислим, че е време да го пуснем в отпуска. Заменете го с...

...цвят сорбе. Нежните тонове на вкусното сорбе, се пренасят и върху дрехите. Комбинирайте ги заедно или ги носете по отделно.

Прилепналите джинси. Те винаги са на мода, защото са най-бързият и лесен начин да изглеждате стилно, но със сигурност не и единственият. Заменете ги с...

...карго джинсите в тъмно зелено или такива с милитъри принт. По-широките модели прикриват несъвършенствата, изглеждат супер стилно, а и са много удобни.

Пайетите. Този полъх от миналия век носи много настроение и определено привлича вниманието, но има и друг вариант да пресъздадете диско духа. Заменето го с...

...металическия цвят. Сребристите и блестящи ефекти са също толкова интересни и стилни, колкото и пайетите.

Нека първо уточним: не се отказваме от маратонките със солидна подметка, животинския десен и неоновите цветове, но вярваме, че дори те може да си вземат кратка почивка и да опитаме нещо ново и свежо.

Годишен обзор: Най-горещите модни тенденции на 2018

Разнообразете стила и гардероба си с тези алтернативи на най-актуалните трендове и така ще внесете много настроение и креативност дори в обикновената и ежедневна визия, а защо не и в някоя за по-специален повод?

В галерията ще откриете кои са тенденциите с които може да си кажете “довиждане” и какви са нашите съвети и алтернативни решения. 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции23 АПРИЛ 2019

3 ключови летни визии, които подхождат на всяка жена

Оглеждайте се за ефирни топове и плисирани поли

Тенденции22 АПРИЛ 2019

В чест на нейно величество роклята

Тази пролет пъстрите миди и дълги рокли са на върха

Тенденции19 АПРИЛ 2019

Ако ще си купите само един панталон този сезон...

Бежовият oversize панталон е наистина задължителен, ето защо

Тенденции18 АПРИЛ 2019

Как да носим панталони с рокля... и да изглежда много стилно

Бихте ли пробвали тази необичайна комбинация?