Мода : Тенденции03 СЕПТЕМВРИ 2019

5 много различни визии за ранната есен

Предлагаме ви няколко вдъхновения за старта на новия сезон, като петте отговарят на най-различни вкусове

За по-хладните вечери и за цялата есен плетивата са винаги приятен избор. Модерен вариант: Визия в бежово, съчетание от свободен пуловер и миди пола. Кожените ботуши са луксозният финален щрих.

Визията изцяло в кожа настъпва в новия сезон с нова визия. Ако досега така са се обличали само рокерите, то лицевата кожа сега се превръща в модерен атрибут за стилни градски момичета!

Миксът от различн вариации на един десен е оригинален и привличащ погледите експеримент. Тук принтът е каре, но пък в пастелни нюанси. Което е още един актуален акцент.

Ако откриете красива миди рокля в черно, която ви стои добре, не я изпускайте. Това е един класически избор, който може да носите през целия нов сезон, навсякъде!

И нещо за дамите, които повече от всичко ценят класиката. Запазете още за малко любимите си чехли и светлите дънки с висока талия, като отгоре просто наметнете хубав блейзър.

По-хладните дни вече са тук. И въпреки носталгията по отиващото си лято, модният ни ентусиазъм за есента расте!

От къде да започнем формирането на гардероба си за новия сезон? Не е нужно да се впускаме в шопинг акции, достатъчно е да се вдъхновим за тоалети, които носят духа на сезона.

В галерията споделям с вас именно пет такива вдъхновения. Това са няколко много различни една от друга визии за ранната есен, сред които вярваме, че всяка жена може да си хареса по нещо.

Краят на “мъжките” костюми идва тази есен

Най-актуалните рокли тази есен ще са с микс от принтове

Какво да облечем, когато имаме лош ден

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции13 НОЕМВРИ 2019

Възходът на anti-basic костюма

Правилният отговор на въпроса ви "Какво да облека за предстоящите партита" се съдържа в тази тенденция

Тенденции11 НОЕМВРИ 2019

Моден писък: Пуловери и жилетки на ромбове

С тях ще изглеждате като добро момиче, освен ако не се осмелите да пробвате най-модерната визия, а именно да ги носите на голо

Тенденции07 НОЕМВРИ 2019

Какво ново на модния фронт за мъжете?

Ако искате силното рамо до вас да присъства освен всичко друго и със стил, подшушнете му за тези 5 горещи тренда

Тенденции31 ОКТОМВРИ 2019

Naughty Girl: Кодът на новия парти сезон е сатен

Тази блестяща и съблазнителна материя превзе гардероба на звездите, като най-дръзките от тях оставят бельото им да се вижда под сатенен костюм