Мода : Новини19 ЮНИ 2016

Вижте Селена Гомез в първата й модна кампания!

Брюнетката е модерната муза на Louis Vuitton

Приятелството на Селена Гомес с Никола Геские и любовта й към неговите дизайни имаше едно-единствено логично продължение – певицата да стане лице на луксозната модна къща Louis Vuitton. 

И това вече е факт! Първите кадри, в които изпълнителката се изявява като модел, бяха споделени в Instagram от самия креативен директор на бранда, а и от самата Гомес. На една от снимките Селена носи кожено яке и огромна шапка, докато държи чанта с характерния за Louis Vuitton мотив, който никой почитател на модата няма да сбърка. 

selena lv 1

В друг кадър певицата е облечена в спортно-елегантна рокля в цветен блок, съчетана с кубинки на дебел ток и отново чанта Louis Vuitton. Фотосесията е дело на Брус Уебър и е част от есенно-зимната кампания на френската модна къща за 2016 г.

Selena-Gomez-Nicolas-Ghesquiere-Louis-Vuitton

Селена и Никола Геские

Освен, че е доста близка с Геские, Гомес често му се доверява за тоалетите си за червения килим и откакто той се присъедини към Louis Vuitton преди няколко сезона, старлетката не пропуска негово модно ревю. В началото на миналия месец Селена се появи на бала на Института по костюмите Met Gala, отново облечена с Louis Vuitton, като компания й правеха другите известни лица на марката, сред които носителката на “Оскар” Алисия Викандер, супермоделът Миранда Кер и актрисите Дженифър Конъли, Мишел Уилямс и Леа Сейду. 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.