Miss Bloom избира: Най-добре облечените звезди

Лятно вдъхновение от Кейт Мидълтън, Джесика Алба и още!

Макар тоалетът на актрисата да е достатъчно ефектен, тя добавя и чанта плик в сив металик, която също открадва от вниманието.

Има ли по-лятна комбинация от бял деним и бял топ? Добавете леко прасковено манто, както е направила Камила, и я получавате!

Моделът уверено върви по стъпките на своите приятелки Джиджи и Кендал, показвайки крака в ултра къси шорти, съчетани с боти в животински мотив.

Актрисата винаги ни служи за пример, когато търсим вдъхновение за добър офисен стил, особено през лятото. Харесваме и този нейн избор.

Британката рядко изневерява на любимите си черни скини дънки и боти, но този път ботите са доста по-интересни от класическите, които обикновено носи.

Няма нищо по-красиво от бяла лятна рокля, изработена от дантела. Кейт съчетава своята с любимите си обувки в телесен цвят и ефектна шапка.

Горещата София демонстрира извивки в прилепнала тъмносиня рокля, допълнена с платформи в черно и пъстра чанта Hermes.

Още една любителка на популярната тенденция на голите рамене. Хайди избира модерна градска визия с деним и удобни чехли.

Холивудската звезда е избрала съвсем непринуден стил за разходката си в Ню Йорк, залагайки на удобство и земни цветове.

Младата актриса впечатлява в богата рокля Dolce&Gabbana, с която няма как да остане незабелязана.

Отдавна не сме виждали Гуинет да експериментира с визията си така, както го прави с този интересен гащеризон Rosie Assoulin.

Ако скоро ви предстои да сте гости на сватба и все още не сте избрали подходящ тоалет, позволете на Джесика Алба да ви даде идея!

Забелязахме актрисата в перфектната слип рокля в тъмносиньо – достатъчно ефирна, за да е подходяща за летните горещини, но същевременно елегантна, за да влезе в употреба не само веднъж.

Междувременно Кейт Мидълтън отново ни впечатли с романтика и класа, а съпругата на Матю Маконъхи се превърна в безспорната street style кралица на седмицата.

Най-доброто от звездния стил през последните седем дни ви очаква в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.