Мода : Новини26 ОКТОМВРИ 2016

TommyXGigi: Колекцията направи своя дебют у нас!

Новите предложения за сезон есен 2016 бяха представени в бутика на бранда в The Mall

Класическият американски стил на Томи Хилфигър, пречупен през призмата на супермодела Джиджи Хадид, е печелившата комбинация за сезон есен-зима 2016. 

Безспорно колаборацията между двамата създаде една от най-коментираните колекции, които видяхме само преди месец на седмицата на модата в Ню Йорк. В рамките на бляскавото модно шоу, освен самата Хадид, дефилираха и нейни близки приятелки: Хейли Болдуин, Тейлър Хил, Стела Максуел и Сара Сампайо.

nyfw-ss-17-2

Сега колекцията, създадена от Джиджи и Томи Хилфигър, дебютира и у нас. На екслузивно събитие, организирано от SARKK SA, вносител на Tommy Hilfiger за Източна Европа, почитателите на модата имаха възможността да се докоснат до актуалните предложения на американския бранд. Част от нея е и колаборацията, създадена с Хадид, както и парфюма The Girl, на който тя е лице.

tommy-x-gigi

Дизайните представят изключителния поглед на Хадид върху съвременната мода, съчетан с характерния за Хилфигър класически американски стил. В колекцията присъстват свежи декорации като копчета, военноморски значки, бродерии и моряшко райе. Спортно-елегантните силуети са допълнени от модерни, женствени материи, удобни плетива и кожи. Колекцията е небрежна, младежка и отразява игривия, романтичен поглед на Джиджи върху класическите морски мотиви.

tommy-hilfiger-the-girl-fragrance-campaign

Свежият и младежки аромат The Girl by Tommy Hillfiger, който гостите на събитието имаха възможността да тестват, отразява оптимизмa, увереността и непринудения стил на Хадид и е с аромат на круша, смокиня, виолетки, жасмин, кедрово дърво и кашмеран.

Колекцията и парфюмът са налични в магазините на Tommy Hilfiger в The Mall и Serdika Center. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.