Мода : Новини10 СЕПТЕМВРИ 2016

Джиджи Хадид и Томи Хилфигер в страната на супермоделите

Една по-различна седмица на модата тече в Ню Йорк

Джиджи Хадид, Хейли Болдуин и Тейлър Хил

Сара Сампайо, Джозефин Скрайвър и Стела Максуел

Супермодел представя собствена колекция с помощта на своите приятелки, филтрите на Snapchat завладяват дефилето на Desigual, а Том Форд става първият голям дизайнер, подкрепил движението “Виж сега – купи сега”.

Седмицата на модата в Ню Йорк тази година е всичко друго, но не и скучна. След като миналата година Кристофър Бейли, креативен директор на Burberry обяви, че модата трябва да влезе в крак с новите технологии и интернет пазаруването, и дизайнерите да спрат да показват колекции с един сезон напред, много от колегите му решиха да го подкрепят.

“Не можем ли да направим нещо ново?” попита Том Форд и стори точно това. Докато модни къщи като Escada, Zimmermann и Cushnie Et Ochs в момента представят традиционните си колекции пролет-лято 2017, Форд покани своите знаменити приятели (Ума Търман, Синди Крауфорд, Джулиан Мур, Иман, Наоми Кембъл, Карли Клос и още, и още…) и представи своето виждане за настоящия есенно-зимен сезон. А на почитателите на неговите тоалети няма да им се наложи да чакат, за да се сдобият с тях, тъй като дрехите можеха да се купят още на следващата сутрин след ревюто. 

На същия подход заложи и Томи Хилфигер, представящ колекцията, по която работи заедно със супермодела Джиджи Хадид. Джиджи, разбира се, доведе със себе си и своите известни приятели, сред които Тейлър Суифт, Люис Хамилтън, Даутцен Крус и Марта Хънт. На модния подиум дефилираха ангелите на Victoria’s Secret Тейлър Хил, Стела Максуел и Сара Сампайо, а темата и декора отведоха гостите на ревюто в лунапарк.

Вижте най-доброто от първите ревюта в рамките на седмицата на модата в Ню Йорк в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.