Мода : Новини25 АПРИЛ 2016

Супермодел от ново поколение: Лоти Мос на корицата на VOGUE Paris

Сестрата на Кейт Мос бавно, но сигурно върви по нейните стъпки

Когато гониш кариера на модния подиум, фактът, че сестра ти е един от най-популярните супермодели на 90-те години, е повече от добре дошъл. 

Лоти Мос е поредната новоизгряваща звезда с известни родини и, както се очертава, бляскаво бъдеще. Този месец британката краси корицата на VOGUE Paris или същото списание, в чийто майски брой видяхме друга многообещаваща красавица – дъщерята на Синди Крауфорд Кая Гербер. Лоти и едно от любимите момчета на индустрията Лъки Блу Смит застават пред обектива на известния фотограф Марио Тестино, облечени от глава до пети в Saint Laurent.

lottie for vogue 3

Корицата на модната библия е първият голям успех за малката сестра на Кейт, която излезе на сцената през 2014 г., дебютирайки с фотосесия в Teen Vogue. По-рано тази година беше обявено, че Лоти е лице на пролетната кампания на марката за чанти Botkier, а заедно с Кайли Дженър и Бела Хадид се появи на страниците на американския VOGUE. Тогава трите момичета не бяха събрани заедно случайно. Кайли е по-малката сестра на Кендал Дженър и сестрите Кардашиян, а Бела, освен сестра на Джиджи Хадид, е дъщеря на супермодела от 90-те Йоланда Фостър. 

lottie for vogue 2

lottie for vogue 1

Гледайки новата фотосесия на Лоти можем лесно да разберем защо критиците й предричат завидна кариера. Малката Мос притежава това рок-шик излъчване, което превърна сестра й в истинска икона, а пред камерата на Тестино тя изглежда точно на мястото си. Дрехите от последната колекция на Еди Слиман за Saint Laurent само подчертават дивата и диско страна на 18-годишната Лоти, засилвайки приликата й с Кейт, която пък попада сред музите и най-големите фенове на дизайнера.

lottie for vogue 6

По отношение на личния стил, двете сестри също си приличат, като към общата им любов към Saint Laurent трябва да добавим и тази към Burberry и Topshop.

lottie for vogue 5

С фотосесията си за VOGUE Лоти дава заявки, че съвсем скоро ще я видим и на модния подиум, редом до вече споменатите Кендал Дженър, Джиджи и Бела Хадид. А какво да кажем за Джорджия Мей Джагър, братовчедките Хейли и Айрланд Болдуин, Дилън Пен, Патрик Шварценегер, Ромео и Бруклин Бекъм? Децата на известните атакуват модата и, ако вярваме на тенденцията, в близките години вероятно ще виждаме още много млади надежди с познати фамилии.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.