Мода : Новини15 МАРТ 2016

Синди Крауфорд и дъщеря й заедно за VOGUE

Марио Тестино снима двете брюнетки за модната библия

Поредното доказателство, че Кая Гербер крачи уверено по стъпките на своята легендарна майка, е първата ѝ корица за модната библия VOGUE. 

14-годишният модел дебютира в априлското издание на култовото списание, а компания ѝ прави именно Синди Крауфорд. Дуото майка и дъщеря са снимани от легендарния фотограф Марио Тестино, близък приятел на Синди, с който супермоделът работи от дълги години. 

cindy X kaya for vogue

“Толкова специален момент е да споделя корицата с дъщеря ми. Априлското издание на VOGUE Paris,” написа Синди в своя Instagram, публикувайки снимка на корицата.

Първата фотосесия на Кая бе публикувана миналата година в италианския VOGUE, а малко след това от агенцията за модели IMG обявиха, че официално ще представят дъщерята на Синди и Ранди Гербер. Макар брюнетката все още да не се е изявила в дефиле, тя вече засне първата си рекламна кампания за линията бижута Chrome Hearts, където приликата й с Крауфорд е забележителна.

Междувременно, дизайнерът Алекзандър Уанг разкри първите кадри от кампанията за своята колекция пролет-лято 2016, в която Кая взема участие, заедно с куп други млади модели. 

kaya for wang

На снимката Гербер е облечена в спортни дрехи и си похапва поничка в съвсем непринудена обстановка, а дългата ѝ кестенява коса пада тежко върху раменете й.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.