Стилни дневници: Две дами в червено!

Дженифър Лопес и Кейт Мидълтън демонстрираха защо яркият цвят е повече от подходящ за пролетта

Не за първи път Дженифър Лопес се доверява на творенията на дизайнера Оливие Рустейн. Този път видяхме певицата и актриса в огнен ансамбъл, състоящ се от къс топ и панталон с висока талия, част от актуалната пролетна колекция на Balmain.

В компанията на новата си половинка Алекс Родригес, Лопес се разходи из слънчевите улици на Ню Йорк, наслаждавайки се на пролетния ден.

В допълнение към яркия тоалет Джен беше селектирала неутрални аксесоари: голяма чанта в бежово и обувки на висок ток в същия цвят с марка Casadei.

В малко по-тъмен, но също толкова впечатляващ нюанс на червеното видяхме Кейт Мидълтън. Облечена във вечерна рокля от тюл с midi дължина от линията на Marchesa Notte.

По цялата си дължина роклята беше украсена с флорални елементи, също изработени от тюл и оформящи красиви рози. Гримът на херцогинята както винаги попада в графа класически.

По-интересни бяха допълващите визията аксесоари и по-специално обеците. Украсени с пискюли, обеците Pretty Poms на Kate Spade New York перфектно кореспондираха с цвета на тоалета на Кейт.

Според Pantone при цветовете на пролет 2017 преобладават различни нюанси на синьото, жълтото и оранжевото. Ако попитате Дженифър Лопес и Кейт Мидълтън обаче, червеното безкомпромисно властва в техния гардероб. 

Забелязахме двете стилни дами в тоалети, изцяло решени в нюанси на огнения цвят в рамките на два дни. Разбира се, става дума не само за различни събития, но и за различни континенти – докато Лопес се разхождаше из Ню Йорк в компанията на новата си половинка, херцогинята на Кеймбридж се появи на гала премиера на нова постановка.

Общото между тях е не само изцяло червените визии, но и фактът, че и двете успяха да впечатлят с избора си. Ежедневният тоалет на Лопес е подчертано секси, което е характерно за нейния личен стил, докато роклята на Кейт е създадена за да бъде в светлината на прожекторите на червения килим.

Вижте повече в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.