Мода : Тенденции31 МАРТ 2017

Това са цветовете, които ще виждаме навсякъде тази пролет

Пъстрата палитра от нежни пастели се разнообразява с огнено оранжево и яркожълто

Нюансът Primrose Yellow носи името на цветето иглика и вече е любим на знаменитости като Амал Клуни, Виктория Бекъм и Бела Хадид.

Макар за телесните нюанси да не важат тенденции и сезони, това лято специалистите класират Hazelnut (лешник) като най-популярен.

Това наситено цикламено е едновременно смело решение за дамите, които обичат експериментите и оригинален начин да вкарате цвят в гардероба, по-различен от червеното например.

Името на цвета Greenery буквално означава зеленина и не е чудно, че намира своето място в тенденциите именно за пролетта.

Поредната вариация на този цвят се казва Pale Dogwood и е една идея по-опушен от розовия кварц - абсолютния хит на 2016 г.

Този нюанс е озаглавен Island Paradise и е вероятно е най-подходящия цвят за ваканционния ни гардероб, който сме виждали някога.

Носещ името на камъка лазурит, този нюанс е точно копие на наситеното, ярко синьо на скъпоценния кристал.

Очевидно е, че нюансите на синьото са истински хит тази пролет. Малко по-неутрален е този, който перфектно се съчетава с всички земни тонове.

Това зелено е наречено на популярното растение кейл, което е фаворит на любителите на здравословното хранене от няколко сезона насам.

Както подсказва и името му, Flame е нюанс, вдъхновен от цветовете на пламъците на огъня. Смел и въздействащ, той заема централно място във всяка визия.

В началото на всеки сезон от Pantone, институтът по цветовете, публикуват списък с най-популярните цветове, които властват в тенденциите при дрехите, красотата и интериора. 

Палитрата за тази пролет изобилства от нюанси на синьото и розовото, ярки варианти на жълто и оранжево, а също и достатъчно пастели, които да могат да се съчетаят с всичко. Хубавата новина е, че всеки от цветовете е наистина подходящ за носене – както като облекло, така и под формата на грим, а защо не и като акцент у дома?

От thezoereport.com пък ни дават нагледен пример как изглеждат 10-те най-популярни нюанса, видяни през очите на дизайнерите и козметичните гиганти. Вижте ги, ако имате нужда от вдъхновение!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНДЕНЦИИ

Тенденции19 АВГУСТ 2019

Обувките на есента ще блестят изкусително

Събитията, на които ще ги разходите, по-добре да си заслужават!

Тенденции17 АВГУСТ 2019

Тенденцията, която ни завладя в края на лятото

Полите стават къси, а блейзърите - дълги

Тенденции14 АВГУСТ 2019

Тенденциите, за които ще забравим през 2020

Ако все още не сте ги пробвали, сега е времето