Мода : Новини16 АПРИЛ 2021

С дъх на пролет: Модно презареждане от Tommy Hilfiger и Флорида

Новите предложения на марката – антоним на скучната мода

Дайте свобода на креативната енергия, която се крие във вас, и експериментирайте със стила си този сезон.

Пролетта и нейната презареждаща сила отново ни дава повод да бъдем дръзки с модата. Малко по малко топлите дни започват да превъзхождат по бройка студените, а с тях и желанието ни да носим рокли в цветни шарки и свежи кройки се увеличава като проява на стилен бунт срещу негативизма и мрачното настроение.

Точно сега е онова време от годината, когато жадуваме за нови идеи и търсим източници на вдъхновение за стила си. Tommy Hilfiger ни предлага точно това, и то директно от Палм Бийч и Маями.

С дъх на пролет: Модно презареждане от Tommy Hilfiger и Флорида

Колекцията на марката, тематично именувана Miami Vibes, носи в себе си енергията на слънчевия щат и емблематичния за Флорида крайбрежен стил със заемки от спорта и кънтрито.

Взаимствани от константите на градския стил в Латинска Америка, но силно повлияни от последните тенденции, предложенията на Tommy Hilfiger включват актуалните поло якички и летни принтове.

Сред моделите се открояват роклите с дължина малко над коляното, с които възможностите за съчетаването са безкрайни – експериментирайте с изчистени пролетни якета и дръзки аксесоари.

Маями завладява пролетния ни гардероб с Tommy Hilfiger

В колекцията на марката намираме множество екосъобразни материи и техники на производство. Част от използваните материите са EcoVero вискоза, рециклиран полиестер с ниско въздействие върху природата, Lyocell, органичен памук и разработената изцяло на растителна основа материя – BioCool. С това марката продължава да развива своята мисия за повече природосъобразност, която те подкрепят все по-устремено с всяка година. Вижте повече по темата тук: Make it Possible: Tommy Hilfiger ще създават устойчива мода за всички

Разчупете скуката от ежедневието с предложенията на марката и пазарувайте в бранд бутиците в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.