Най-добрите визии на Виктория Бекъм през 2016

Британката за пореден път доказа, че модната й марка не се нуждае от друго рекламно лице!

Актуалната плисирана пола с дължина до средата на прасеца Виктория е съчетала с ботуши с дебел ток и ярък жълт пуловер. Нюансът му допълва принта на полата по перфектен начин.

Ансамбъл в десен, част от последната й колекция, който се състои от тренч с дебел колан и класически панталон, дизайнерката съчетава със стилето обувки. И разбира се, типичните за нея очила.

Райетата също се превърнаха в неизменна част от гардероба на Бекъм през 2016. Особено когато стане дума за този тип рокли. с които често я виждахме.

Един доста неочакван избор за червения килим, където Бекъм обикновено залага на черното. Топ и пола в каре са съчетани с класически обувки на ток в черно.

С неочакваната си поява на фестивала в Кан направи фурор, но не само защото мина по червения килим. Изневерявайки на традицията, Виктория избра не пищна рокля, а гащеризон в черно и бяло.

Съчетанието от синьо и червено не е за всеки. Но дизайнерката успява да го накара да работи за нея, като пести от аксесоарите и добавя единствено сандали в телесно.

Може би любимата ни визия на дизайнерката от тази година е този ансамбъл изцяло в жълто. През лятото Виктория определено даде шанс на ярките цветове и това е доказателството.

Това манто без ръкави в цвят горчица нямаше как да ни остави равнодушни. Перфектен контраст осигуряват панталонът и елекът в тъмносиньо.

Обратно към "тъмната страна" - ето как се пътува със стил! Деликатни сандали, рокля с дантелени детайли и черен тренч са всичко, от което Бекъм има нужда за елегантната си визия.

Ето едно доказателство за това колко универсална може да е бялата риза. Тук Виктория е решила да я съчетае с панталон в розово, оставяйки цвета в светлината на прожекторите.

Удобен широк панталон, риза и ниски сандали - перфектният стил за разходка в есенен Ню Йорк.

Виктория е страстен почитател на полите с "midi" дължина и този плисиран модел е още един пример за това колко важна част от гардероба й са те.

Огненото оранжево или цветът, в който знаменитостите се влюбиха през 2016, не подмина и нейния ежедневен стил.

Вдъхновение за вечерна визия изцяло в тъмносиньо ни дава този ансамбъл от панталон, риза и манто, допълнени с бели обувки.

Завършваме с визия от червения килим, където отново изневерява на роклите за сметка на изрязан топ и панталон. И освен това позира с близката си приятелка Ева Лонгория, чиято рокля е нейно дело.

Заслепяващо ярки цветове, удобни широки панталони и ниски обувки са само част от нещата, с които Виктория Бекъм успя да изненада модните хроникьори през изминалата 2016. 

Доскоро си мислехме, че няма да видим бившата Пош Спайс на ток по-нисък от 9 см. Или пък с нещо, различно от любимите й неутрални нюанси и монохром. Но дори самата тя доказа, че макар и отдавна изграден, нейният личен стил не спира да се променя с всяка изминала година.

“Ще се научиш, съзрявайки, да заменяш токчетата с кецове Stan Smith, мини роклите с класически бели ризи,” пише Виктория в писмо до своето по-младо аз. И наистина през 2016 дизайнерката залагаше много повече на класическите кройки, отколкото на екстравагантните елементи. Разнообразяваше ги с актуални цветове и мотиви, и винаги интересни аксесоари.

А най-добрите й визии през годината ще видите в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.