Интимно с Виктория Бекъм за VOGUE

Дизайнерката краси новия брой на изданието и изненадва с откровено писмо до себе си

“Не си най-красивата, нито най-слабата, нито пък си най-добрата танцьорка в колежа по изкуства,” пише Виктория Бекъм в писмото до своето по-младо Аз, публикувано във VOGUE Великобритания. 

Дизайнерката, която само преди дни разкри своята дебютна козметична колекция, създадена съвместно с Estee Lauder, краси корицата на октомврийския брой и освен, че заснема една много нежна и чувствена фотосесия, отваря вратите към сърцето си за своите почитатели.

В писмото, адресирано до тийнейджърката Виктория и носещо заглавието “Нещата, които ми се искаше да знам”, съпругата на Дейвид Бекъм повдига завесата към началото на тяхната любовна приказка, продължаваща вече повече от 19 години.

“Научи повече за футбола. И да, любовта от пръв поглед наистина съществува. Ще ти се случи във ВИП залата на Манчестър Юнайтед, макар че ще си леко пияна, затова точните детайли ти се губят,” откровена е Виктория. “Докато останалите футболисти са на бара, пиейки заедно, ще видиш Дейвид отстрани, седящ със своето семейство. (В момента дори не е в основния отбор, ти си известната.) Усмивката му е толкова сладка. Ти също си много близка със семейството си, затова ще си помислиш, че имате много общи неща. А той ще попита за номера ти. (Все още пази самолетния билет от Лондон до Манчестър, на който си го написала.)

Victoria Vogue 2

Освен за връзката си с Дейвид, в текста Виктория говори и за несигурностите, които самата тя е изпитвала, когато е била на 18 години, давайки кураж на много млади момичета, които я възприемат като свой идол. “Знам, че в момента страдаш. Не си най-красивата, нито най-слабата, нито най-добрата таньорка в колежа по изкуствата Laine Theatre. Никога не си се вписвала напълно, макар че споделяш училището си в Съри с много добри момичета. Имаш лошо акне. Мислиш, че директора нарочно те е сложил най-отзад в шоуто за края на годината (в ужасен ярколилав костюм от ликра), защото си прекалено пълна, за да си отпред. (Което може би е истина.)

Накрая дизайнерката адресира и своята голяма любов – модата, говорейки за това как се е променил стила й от момиче на Spice Girls до модна икона: “Ще се забавляваш много със стила си – PVC костюми, колиета с абсурдни надписи, странна руса коса на клечки. Никога няма да ти хрумне, че изглеждаш нелепо,” споделя Виктория с типичното си чувство за хумор, познато на най-близките й хора и продължава в същия дух. “Ще се появяваш на наградни церемонии, изглеждайки като травестит. Но аз гледам назад към теб и се усмихвам, защото това прави живота ти интересен и те провокира да преминаваш от едно нещо към друго. Обожавам факта, че ще се чувстваш достатъчно свободна, за да изразяваш себе си.”

Victoria Vogue 3

“Модата ще се развие, но не трябва да се чувстваш подтисната от това. Ще се научиш, съзрявайки, да заменяш токчетата с кецове Stan Smith, мини роклите с класически бели ризи. И никога няма да бъдеш от хората, които просто се изтъркулват от леглото,” завършва госпожа Бекъм.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.