Карли Клос – кралицата на ежедневния стил това лято

10 доказателства, че има какво да научим от супермодела!

Роклята с флорален принт е нещо, което всички имаме в гардероба си и Карли не е изключение. За разлика от повечето дами, които биха избрали да я комбинират с ниски сандали, моделът е избрала актуалните в момента чисто бели кецове.

Има ли по-универсална комбинация от деним и бял тишърт? Вместо да се възползва от скини дънките, Клос придава винтидж очарование на този семпъл тоалет чрез дънките с разкроен крачол.

Умението на супермодела да комбинира класически елементи като кремав блейзър и тренди неща, като прокъсания черен деним, е една от причините street style блоговете да я обожават.

Не можем да не отбележим, че дори в спортно облекло, Карли пак прави впечатление. Вместо популярните черни клинове, тя е избрала такъв в ярък нюанс на синьото и бяло спортно горнище.

За разходката си в Кан Карли залага на типичното за Френската Ривиера райе, добавяйки и запазената марка на нюйоркчанките - кожено яке.

Актуалната midi пола бившият ангел на Victoria's Secret съчетава с прилепнал бял тишърт и ниски бели обувки, за още повече ретро привкус.

Задължителната рокля-риза при Карли е от деним, а на нас ни допада и изборът й да я комбинира с бели кецове и модерна раничка с животински мотив.

Кой каза, че официалните визии не могат да бъдат секси? Леко прозиращият топ и червеното червило разгорещяват този иначе класически аутфит.

Една от любимите ни нейни визии това лято е тази с бял панталон, черен топ, задължителните кецове и двуреден блейзър в кремаво.

А ето и как да носим черно от глава до пети през лятото - ефирна макси рокля плюс балерини с връзки, с малка чанта с дълга верижка за контраст.

Забравете за Джиджи и Кендал, дори за Миранда Кер! Короната на най-стилен супермодел този сезон принадлежи на Карли Клос. 

Красавицата, която значително намали изявите си на модния подиум, за да се фокусира върху образованието си в Нюйоркския университет, успява да пренесе влиянието на дизайнери и стилисти върху личния си стил, и трябва да признаем, че й се получава повече от добре!

Точно както и останалите свои колежки, когато не работи, Карли залага основно на удобството. Но докато повечето модели имат “униформа”, състояща се от кецове, скини дънки, бял тишърт и кожено яке, Клос често експериментира, избирайки съчетания от класически блейзъри и панталони с права линия или ефирни летни рокли, допълнени с кецове в бяло.

Вижте малка част от любимите ни нейни визии в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.