10-те задължителни неща в гардероба на Кендал и Джиджи

Това са дрехите, с които топмоделите не се разделят

Денимът е задължително нещо за стила на всеки топмодел, но един от любимите трикове за издължаване на силуета, който Джиджи и Кендал редовно демонстрират, е съчетанието на дънки с подобна дължина и стилето обувки.

Всяко съчетание, дори най-семплото, изглежда по-шик, когато към него се прибави елек или късо палто. Момичетата използват тези връхни дрехи като акцент, дори за най-удобния ежедневен аутфит.

Изработен от промазана материя или кожа, клинът е неизменна част от облеклото на моделите, като те го комбинират с рокли, спортни дрехи, обувки на ток и дори къси топове.

Препускането между ревюта винаги изисква възможно най-удобно облекло, затова момичетата често пренебрегват убийствените токчета за сметка на маратонки или slip-on обувки, които съчетават дори с по-официално облекло.

Черно, с асиметрично закопчаване, обикновено с много ципове и капси, подходящо за носене с абсолютно всичко. Дженър и Хадид не се разделят със своите, независимо дали отиват на фитнес, или на клуб с приятелки.

Заемането на елементи от мъжкия гардероб се превърна в нещо нормално за дамите, от които обичаме да черпим вдъхновение и тези две красавици не са изключение. Овърсайз блейзър контрастира на женственото облекло по неповторим начин.

Почти не минава ден, в който една от тези две дами да не ни покаже ново приложение на красивите ботуши от велур с дължина над коляното. Както добре знаем, те стоят най-добре на високи жени, затова не е чудно, че момичетата ги обожават.

Металикът завладя тенденциите, а същевременно с това намери своето място и в облеклото на street style кралиците. Под формата на чанта, аксесоар или обувки, той внася доза модернизъм в едноцветните визии.

Както добре знаем, тези момичета разчитат на удобството на първо място. Затова рядко се разделят със своите спортни дрехи, съчетавайки ги с якета от деним и кожа, и дори чанта с косъм.

Ретро моделът, който направи своето голямо завръщане в последните сезони, се оказа любим на Кендал и Джиджи. Двете приятелки дори координират визиите си, когато носят своите якета.

Момичетата, които покориха модните подиуми от Ню Йорк до Париж и Милано доказаха, че стане ли дума за ежедневен стил, техните визии са неизчерпаем източник на вдъхновение. 

Кендал Дженър и Джиджи Хадид споделят много повече от кариера. Те са най-добри приятелки, любимки на дизайнери като Карл Лагерфелд и Оливие Рустейн, а за стила и на двете се грижи стилистката Моника Роуз. Моника, която е отговорна и за облеклото на звезди като Клои Кардашиян и Криси Тийгън, често използва еднакви похвати, когато облича своите клиентки. Ето защо не е никак чудно, че в гардероба на Джиджи и Кендал често откриваме еднакви елементи, с които момичетата рядко се разделят. 

Ето кои са 10-те класически неща, на които топмоделите разчитат за своя характерен уличен стил.

Снимки: Profimedia

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.