Мода : Новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Gucci свали завесата на модата

Марката включи и подготовката за ревюто като част от шоуто си

Снимки: Profimedia

Вчерашното ревю на марката имаше уау-моменти в излишък.

След като последното шоу на Gucci, на което моделите бяха облечени с усмирителни ризи, предизвика вълна от неодобрение, Алесандро Микеле реши да предприеме съвсем друг подход. Показа на зрителите какво всъщност се случва зад кулисите и че модата е много повече от това, което виждаме на дефилето.

Още с влизането в сградата, гостите на модното шоу виждат огромна стъклена клетка, в която на закачалки бяха изложени всички тоалети за модното шоу.

Burberry правят опит да спасят бизнеса си със зелена колекция

До тях стилистите, облечени в сиви униформи, преобличаха моделите – също както го правят обикновено зад кулисите. Алесандро също беше сред тях и наблюдаваше процеса.

След това моделите дефилираха с дрехи ту в много ярки цветове, ту в сиви тоалети, вдъхновени от готик стила. Някои сетове смесиха крещящи нюанси на зеленото, синьото и оранжевото, създавайки идеи за визии за ежедневния стил, докато други модели носеха многопластови бухнали рокли с дантела.

Тъгата завладя Prada

Доста често като аксесоар бе използван сребърен медальон с кръст, а в грима преобладаваха изкуствено създадените следи от сълзи с черни сенки.

Макар и подходът на марката да я открои от всички останали, някои критици отбелязаха, че посланието на ревюто се е загубило сред всички шокиращи моменти. Опитът на Микеле да бъде оригинален по-скоро доведе до създаването на едно откровено претрупано ревю.

Вижте още снимки от шоуто в галерията и ни оставете мнението си за модния спектакъл в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини30 МАРТ 2020

Dior ни призовава да посрещнем пролетта в домовете си

Новата кампания се казва "Nature in Bloom".

Новини29 МАРТ 2020

Пустинни рози, които крият остри бодли. Една колекция на Bronx and Banco

Колекция за млади по дух и секси жени

Новини28 МАРТ 2020

Летни рокли от дантела и портокалови градини

Останете вкъщи - и ни позволете да ни разходим виртуално в пролетната реалност на Sundress