Безупречна дори и на път – просто Виктория Бекъм!

Какви дрехи избират звездите, когато пътуват?

Тук дизайнерката демонстрира свежо лятно настроение, инкорпорирано в елегантната й визия. Не можем да й се наситим!

Селена е избрала черен къс топ и панталон с висока талия, в съчетание с кожено яке. Визията е допълнена от сатенени островърхи боти на ток и очила с кехлибарен цвят.

Роузи е истинска шикозна богиня с този костюм в бяло в съчетание с nude сандали, сребърни бижута и кръгли оувърсайз очила.

Тук бившият ангел на Victoria's Secret за пореден път демонстрира съчетание на удобство и класа. Черните слим дънки и еластичен топ Роузи съчетава с прекрасен сатенен тренч в цвят пудра. Голямата структурирана чанта е перфектният ръчен багаж.

С подобен аутфит трудно ще останете незабелязани! Чаровната Роми е избрала спортен комплект в две части за максимално удобство. А розовото е за красота!

All black everything! Визията на чаровната миска е едновременно модерна и удобна. Оливия е избрала черен кожен клин, боти с дебел ток и оувърсайз суичър с надпис AIRPLANE MODE. Чантата Celine и диамантеният чоукър са перфектните финални щрихи по визията.

Първокласен стил, представен от г-жа Кер. Слим дънки с висока талия, бял топ със свободна линия, и пудрено палто, наметнато върху раменете.

Моделката не изневерява на стила си, дори когато пътува. Облечена е в блуза и панталон от прозрачна бяла материя, които не скриват прелестите й.

Дългокраката красавица изглежда безупречно в тези видимо удобни дрехи. Палтото е must have.

Неслучайно ни е любимка! Прекрасната Иза е с елегантен бял панталон, раиран топ и сако в тъмносиньо.

Още една брилянтна визия от горещата бразилка. Иза е с черно сако, бяла риза и светъл панталон, умело съчетани с Nike маратонки.

Чудесен начин да изглеждате свежи след дълъг и изтощителен полет е да носите ярки цветове. Даутцен е с малинова рокля, допълнена от кожени черни сандали и яке.

#theblondsaladneverstops Киара е винаги готова за нови подвизи, а от travel визият й струи слънчево настроение. Слънчевото момиче е заложило на бели кецове с висока платформа, скъсани boyfriend дънки и закачлив пуловер с банан.

Харесваме съчетанието на oldschool деним, къс бял топ и сребристо яке с пух.

Всяка нейна публична поява е като урок по стил

Виктория Бекъм притежава способността да обръща всеки поглед към себе си, без да отронва нито дума (или усмивка). Благодарение на своя безспорно гениален личен стил, г-жа Бекъм се е превърнала в съвременна модна икона и уважаван дизайнер. А ние се влюбваме във всеки следващ нейн аутфит, който представя. И този цветен ансамбъл не прави изключение!

Виктория се появи на летището JFK в Ню Йорк, облечена с ярък оранжев пуловер, в съчетание с дълъг панталон в светлозелено. Белите обувки на ток и палтото в телесен цвят, което носи в ръка, идеално допълват изисканата й airport визия.

Познато ли ви е чувството на колебание относно избора на дрехи, при предстоящ дълъг полет? Да, и ние така си мислехме! Точно затова създадохме тази галерия, посветена на стила на звездите на пуът. Вижте какъв аутфит за път избраха Виктория, Роузи, Миранда и много други.

Текст: Михаела Кинова; Снимки: Profimedia, Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.