Мода : Личен стил18 ЯНУАРИ 2019

Стилът на Мими Валдес, творчески директор в компанията на Pharrell

Любимата й дреха са цветните клинове

Представете си хита на Pharrell “Happy” като стила на момиче. Е, има такова момиче и се казва Мими Валдес.

Творчески директор на компанията на Pharrell Williams i am OTHER, Мими Валдес отговаря за модните марки на изпълнителя, както и за канала му в YouTube.

Стилът й се описва с една дума, колкото и клиширана да е тя: цветно! И винаги удобно. Ето какво разказва Мими Валдес за своя ежедневен стил:

За маратонките:
Обожавам маратонки, обожавам комфорта. Нуждая се от него! Харесвам усещането сякаш стъпвам върху възглавници. Макар че днешната мания по маратонките ми е малко сюрреалистична. Те винаги са били част от хипхоп културата, но до неотдавна не бяха приемливи на много места. Спомням си много партита през 90-те, които имаха стриктен дрескод “без маратонки”. Странно е да виждаш как нещо, което се е смятало за лош вкус, в момента е култово.

Тайната за “геройски” градски стил

За ботушите UGG:
Преди да ги пробвам, ги смятах за най-грозните обувки на света. После една приятелка ми каза колко са меки и колко много топлят, обух ги и в миг те се превърнаха в най-красивите обувки! В момента ги имам във всякакви цветове, имам дори моделите от колаборациите с Comme des Garçons, Sacai, и Pendleton.

За това как решава какво да облече:
Обличам се само и единствено за себе си, не за клиентите или за колегите ми. А ако и съпругът ми хареса визията, това вече е черешката на тортата. Той има отличен вкус! Що се отнася за хората, с които се срещам по работа през деня, те също са с креативни професии. И ако нещо, което съм облякла, се хареса, ми става приятно, защото уважавам хората от моята сфера.

Какво да облечем, когато имаме лош ден

За ежедневния си look:
Любимата ми дреха са пъстрите клинове. Удобни са и съм свикнала с тях, харесва ми, че си имам униформа. Като дете ходех в Католическо училище и съм свикнала с униформите, даже ги смятам за нещо, което те улеснява сутрин. Не ми харесва да трябва да вземам твърде много решения за това какво да облека и как да го съчетая. Любимите ми клинове са на бранда Black Milk Clothing – постоянно правят яки колаборации, като тези с Game Of Thrones и “Улица Сезам”. Колкото по-щур принт, толкова по-добре!

 

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Личен стил17 АПРИЛ 2019

Най-добрите визии на Меган Маркъл като бременна

Проследете как се развива стилът на Меган през месеците на бременността й.

Личен стил11 АПРИЛ 2019

Latest Look: Скарлет Йохансон в разкриващ костюм

Звездата не се страхува да покаже малко плът.

Личен стил10 АПРИЛ 2019

Какво носи тази пролет Оливия Кулпо

Мис Вселена 2012 ни дава идеи как да носим всяка от актуалните тенденции