Мода : Личен стил08 ЮЛИ 2022

Сара Джесика Паркър и оптимизмът срещу стареенето

Дълголетието и позитивността вървят ръка за ръка. Актрисата Сара Джесика Паркър е чудесен пример за това!

Сара Джесика Паркър на 57 г. е истинско вдъхновение за положителното възприемане на стареенето. Положително отношение към живота не само ни помага психологически да се изправим срещу времето. То ни позволява да се грижим за естествената си красота без постоянство. И всичко това без да губим енергия в изтощително търсене на вечната младост.

Какво има да ни каже Сара Джесика Паркър по темата?

„Спрете да казвате, че сивите коси ви правят стари“. Така актрисата от „Сексът и градът“ коментира множеството статии, възхваляващи избора й да не боядисва повече косата си. Избор, отречен от самата актриса, която трябваше да поясни, че светлите й кичури не са нищо повече от много избледнели руси акценти.

Сара Джесика Паркър - какво има да ни сподели звездата?

Именно заради нейната позитивна визия и ентусиазъм, марката RoC Skincare избра актрисата за лице и глас на кампанията си: „За да вдъхновите жените да променят гледната си точка по темата за остаряването, заменете безпокойството от отминаващото време с радостта от това да го живеете.“

Положителната умствена нагласа е свързана с по-голямо щастие и удовлетворение от живота. Но също и с по-голямо физическо благополучие. Всъщност всичко това оказва и важни последици върху сърдечно-съдовото здраве, върху толерантността към стреса, върху себеуважението, взаимоотношенията с околните и способността да преследваме целите си. Оптимистите живеят по-дълго и по-щастливо. И дори изглеждат по-добре! Практикуването на оптимизмът има истински антиоксидантен ефект върху кожата.

Положителната умствена нагласа е свързана с по-голямо щастие и удовлетворение от живота.

Актрисата потвърждава това:

„Ние прекарваме толкова много време от живота си в разбиране и изграждане на хората, които бихме искали да бъдем! С напредване на възрастта осъзнах, че имам все повече и повече начини и възможности да решават проблеми, да оценявам и чувам факти и неща, които не са непременно приятни“, казва от “Сексът и градът”.

Факт е, че основното безпокойство е свързано с физическите промени. А те са причинени от стареенето, следвани от социалния натиск на околната среда и нереалистичните образи, представяни в социалните мрежи.

Актрисата от "Сексът и градът" не се притеснява от стареенето

Притеснение, което се потиска, благодарение на добрата грижа за кожата – начин да се грижите за себе си ежедневно и да „подхранвате“ положителния подход към този неизбежен процес! Не забравяйте, че красотата е въпрос на гледна точка и всеки я притежава.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сара Джесика Паркър използва този бюти трик непрестанно на снимачната площадка

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Какво да облечем след плаж?
Личен стил12 АВГУСТ 2022

Какво да облечем след плаж?

Ето и няколко идеи за визия, която ще впечатли всеки.

Подходящите плажни бижута за Лято 2022
Личен стил21 ЮЛИ 2022

Подходящите плажни бижута за лято 2022

Все пак има няколко правила, ако искаме да постигнем най-стилната възможна визия.

В града се носят еспадрили!
Личен стил08 ЮЛИ 2022

В града се носят еспадрили

От Грейс Кели до Сен Лоран, митът за еспадрилите завладява дамските гардероби лято след лято!

Банските, които си заслужава да имате!
Личен стил07 ЮЛИ 2022

Бански - бижуто, което си заслужава да имате!

Има хиляди модели бански на пазара в момента, но кой от тях е подходящ за Вас?