Мода : Личен стил22 НОЕМВРИ 2018

Моден инфлуенсър от истинските: Стилът на Моник

Ето какво има в гардероба на една от най-стилните жени във Великобритания

Моник Дейл е една от най-добре облечените жени във Великобритания и прекрасно вдъхновение за “истинските” момичета.

Моник е инфлуенсър, но няма да я видите всеки ден с нов чифт обувки, който след това да изхвърли. Вярва, че си струва да инвестираме с качествени basics, които да носим години наред. “Понякога някой коментира под снимките ми: ‘Хей, спри да носиш едни и същи обувки най-накрая’. Но от друга страна момичетата ми пишат: ‘Ти ми даде десетки различни идеи как едно нещо може да се комбинира’” – споделя Моник.

Тя има 75 000 последователи в инстаграм, но фенбазата й е натрупана органично. Няма купени “фенове”.

За новите дрехи, кафенцето и моренцето

Историята на Моник като моден инфлуенсър започва покрай работата й за Topshop. По времето, когато създават инстаграм, тя работи като personal shopper. “Когато инстаграм стана реалност, установих, че ми доставя голямо удоволствие да снимам аутфита си за деня. Освен това, включвах много артикули от Topshop и се оказа, че е голямо улеснение за клиентите да виждат през телефона си какво предлагаме, вместо постоянно да трябва да се разхождат до магазина”, разказва Моник.

Мисия умно пазаруване: 15 неща, които си заслужават инвестицията

Клиентите й започват все по-често да питат дали има личен блог и в крайна сметка Моник създава Monikh.com (силно препоръчваме да му хвърляте по едно око).

“Да пиша в блога ми действа терапевтично. Бих искала да кажа на жените, че всички размери и форми са страхотни. Независимо какъв тип фигура имаш, можеш да изглеждаш добре. Всичко опира до правилния силует, точната дължина на топа, хубавите обувки”.

Модните съвети на Моник Дейл

Винаги съм била от типа хора, които пазаруват разумно. Най-важното в един гардероб е основата – онези неща, които обмисляш добре, преди да купиш, а след това комбинираш с най-различни неща години наред.

Ако трябва, спестявайте за нещо шест месеца, година, три години… След това си купете страхотната дизайнерска чанта, за която мечтаете и която ще носите цял живот.

Как знам, че нещо е добра инвестиция? Просто имам усет за тези неща. Когато видя нещо, съм наясно дали се вписва в стила ми и дали ще го нося дълго време.

Чантите, които се превърнаха в култови за нашето поколение

Понякога минавам през различни фази в стила си, но основата е minimal. Перфектният чифт дънки, качествена семпла тениска, хубави обувки, хубава и изчистена чанта. Обичам тенденциите – в момента, например, карето е на върха. Така че имам и своите уау-неща. Дрехи, с които просто се отдавам на настроението си и се забавлявам.

Къде пазарува Моник?

Обичам да пазарувам сама. Ако съм с приятелка, пазарувам за нея и се фокусирам върху това. Но когато избирам нещо за себе си, не обичам да се разсейвам. Има пет-шест сайта, които всяка сутрин преглеждам, за да видя какво ново има.

Сред тези, които винаги проверявам са: Net-A-Porter, MatchesFashion.com, Mango и Topshop.

Ако през целия ден не мога да спра да мисля за дадена дреха, значи си струва да я купя. Поръчвам много онлайн. Куриерите даже вече ме познават лично и ако не съм си вкъщи, ми звънят. Случвало се е да се отбият в бара, за да ми оставят поръчката!

Още от стила на Моник избрахме за вас в галерията.

Още мода от MissBloom:

Великолепната модна седморка на зимата

35 неща, които ще бъдат модерни до края на света

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Личен стил17 АПРИЛ 2019

Най-добрите визии на Меган Маркъл като бременна

Проследете как се развива стилът на Меган през месеците на бременността й.

Личен стил11 АПРИЛ 2019

Latest Look: Скарлет Йохансон в разкриващ костюм

Звездата не се страхува да покаже малко плът.

Личен стил10 АПРИЛ 2019

Какво носи тази пролет Оливия Кулпо

Мис Вселена 2012 ни дава идеи как да носим всяка от актуалните тенденции