Мода : Личен стил08 АВГУСТ 2019

Latest Look: Камила Кабейо е игрива Senorita

Певицата пленява с позитивността си

Камила Кабейо се появи на събитието на Variety не само с най-сполучливия тоалет от всички, но и с най-позитивното настроение.

Казват, че една жена е най-красива, когато се забавлява – изглежда Камила Кабейо вярва в това също. На последното събитие, на което се появи, тя носеше страхотен тоалет и въпреки това вместо на него, обърнахме цялото внимание на харизматичната й усмивка.

Певицата позираше пред камерите с игриво настроение, което наистина прикова погледа. Имаше и правото да бъде самоуверена и щастлива – визията й беше една от най-добрите на събитието на Variety – “Power of Young”.

Камила Кабейо за раздялата с приятеля си: “Чувствам се по-силна от всякога”

Роклята й в бледорозово беше обсипана с бляскави детайли и дантела, която даде съвсем деликатен ефект на обемност. Кройката обаче беше избрана сполучливо и в комбинация с колана в центъра на тоалета, роклята перфектно подчерта фигурата на Камила.

Токчетата, които избра, бяха от части прозрачни, от части в телесен цвят и деликатно украсени с камъни за допълнителен блясък. Секси прическата с разрошени малки вълни допълни тоалета и придаде още повече игривост на визията.

Предполагаме, че новата й връзка е допринесла за щастието на Камила. От скоро тя се среща с Шон Мендес, въпреки че все още и двамата не коментират нищо за връзката. Повече за отношенията им можете да прочетете тук и тук.

А сега можете да разгледате по-подробно забавната фотосесия на певицата в галерията. 

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Личен стил13 АВГУСТ 2019

Големите очила на Кайли - да или не?

Модно откритие ли са, или... по-скоро приличат на шнорхели?

Личен стил12 АВГУСТ 2019

Ирина Шейк цялата във Versace на плажа

Ирина знае как да плажува със стил

Личен стил08 АВГУСТ 2019

Адриана Лима е своята собствена муза

Новата й фотосесия има гръмко послание

Личен стил02 АВГУСТ 2019

Latest Look: Аманда Сейфрид с визия в духа на лятото

Сияйна и красива, визията й наистина ни прикова