Мода : Дрескод25 ЮНИ 2019

Цветовете, които носим на работа са ключови за успеха ни

Цветовете на работното място трябва да бъдат внимателно подбрани

Тоалетите на работното място може да имат много по-голямо влияние върху успеха ни, от колкото предполагате.

По последни проучвания се оказва, че цветовете, които носим на работа, афектират не само настроението ни през деня, но и цялостното развитие на кариерата ни. Това се дължи на факта, че мнението на хората за нас е тясно свързано с начина, по който се обличаме и цветовете, които носим са главните фактори за това.

Като част от проучването психолозите определиха основните начини, по които някои цветове влияят на останалите и как ще се отразят те на кариерата ни.

Черно

Черното е един от цветовете, които вероятно винаги ще са на мода и изглежда добре в почти всякакви ситуации. На работното място, той може да създаде впечатление за студен характер и отдалеченост от работния екип, но и същевременно да подскаже, че носещият го има висок професионален опит. За да предизвикате позитивно мнение, носете цвета в комбинация, а не в цялостно черни тоалети.

Жълто

Цветът често е асоцииран с весел и забавен характер, но и едновременно с това той е типичен за хора, които търсят начин да привлекат вниманието и са малко по-арогантни. Като основен цвят в тоалета, той предизвиква дразнение и изглежда непрофесионално, но когато е използван за допълнителен акцент, жълтото придава свежест във визията и е перфектен за хората, които искат да се покажат като отборни играчи.

Синьото

Синьото е познат като цвета на спокойствието и равновесието. Ако е в по-убит нюанс той подхожда на хора с прям и тих характер, но в по-ярките тонове се превръща в цвета на лидерите. Тоалетите с преобладаващ син цвят ще подобри мнението на другите за вас и ще предизвика тяхното уважение.

Червено

Този цвят по-често можем да видим във вечерните тоалети или летните рокли и можем да се съгласим, че тогава той изглежда страхотно. Но на работното място създава впечатление за егоцентричност и заядливост. Отново, както при жълтото, цветът е много подходящ за акцент, но трябва да внимаваме, когато е основе в тоалета.

Избираме любимото си червило според характера си

Дори бельото ни трябва да е веган

Летните тенденции, които са актуални всяка година

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод12 ДЕКЕМВРИ 2019

Парти дрескод съветите на една французойка

Джулия Рестуан-Ройтфелд спореля своите правила малко преди сезона на блясъка

Дрескод11 ДЕКЕМВРИ 2019

Зимни рокли за всеки тип фигура

Позволете на обичаните силуети да разнообразят гардероба през студените дни

Дрескод05 ДЕКЕМВРИ 2019

Звездни уроци по стил: Бижутата, които са винаги подходящи

Инвестирайте в тези модели, които никога не губят актуалност!

Дрескод04 ДЕКЕМВРИ 2019

4 стилни комбинации за месец декември

Заложете на онези елементи, които гарантират стилен комфорт и разнообразие от комбинации