Мода : Дрескод25 ЮНИ 2019

Цветовете, които носим на работа са ключови за успеха ни

Цветовете на работното място трябва да бъдат внимателно подбрани

Тоалетите на работното място може да имат много по-голямо влияние върху успеха ни, от колкото предполагате.

По последни проучвания се оказва, че цветовете, които носим на работа, афектират не само настроението ни през деня, но и цялостното развитие на кариерата ни. Това се дължи на факта, че мнението на хората за нас е тясно свързано с начина, по който се обличаме и цветовете, които носим са главните фактори за това.

Като част от проучването психолозите определиха основните начини, по които някои цветове влияят на останалите и как ще се отразят те на кариерата ни.

Черно

Черното е един от цветовете, които вероятно винаги ще са на мода и изглежда добре в почти всякакви ситуации. На работното място, той може да създаде впечатление за студен характер и отдалеченост от работния екип, но и същевременно да подскаже, че носещият го има висок професионален опит. За да предизвикате позитивно мнение, носете цвета в комбинация, а не в цялостно черни тоалети.

Жълто

Цветът често е асоцииран с весел и забавен характер, но и едновременно с това той е типичен за хора, които търсят начин да привлекат вниманието и са малко по-арогантни. Като основен цвят в тоалета, той предизвиква дразнение и изглежда непрофесионално, но когато е използван за допълнителен акцент, жълтото придава свежест във визията и е перфектен за хората, които искат да се покажат като отборни играчи.

Синьото

Синьото е познат като цвета на спокойствието и равновесието. Ако е в по-убит нюанс той подхожда на хора с прям и тих характер, но в по-ярките тонове се превръща в цвета на лидерите. Тоалетите с преобладаващ син цвят ще подобри мнението на другите за вас и ще предизвика тяхното уважение.

Червено

Този цвят по-често можем да видим във вечерните тоалети или летните рокли и можем да се съгласим, че тогава той изглежда страхотно. Но на работното място създава впечатление за егоцентричност и заядливост. Отново, както при жълтото, цветът е много подходящ за акцент, но трябва да внимаваме, когато е основе в тоалета.

Избираме любимото си червило според характера си

Дори бельото ни трябва да е веган

Летните тенденции, които са актуални всяка година

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод15 АВГУСТ 2019

Кейт Бланшет носи модното вдъхновение тази седмица

За по-малко от седмица актрисата разходи седем страхотни тоалета

Дрескод12 АВГУСТ 2019

Latest Look: Приянка Чопра с костюм на Victoria Beckham

Приянка избра визия в черно и бяло гостуването си на BeautyCon

Дрескод11 АВГУСТ 2019

4 правила на стила, които не трябва да се нарушават

Колкото и да обичаме модните експерименти, има неща, които си остават табу

Дрескод09 АВГУСТ 2019

Ан Хатауей за първи път на червения килим от новините за бременността й

Актрисата показа нарасналото си коремче