Мода : #BringTheBloggers21 ЯНУАРИ 2019

Приказка за Евгения Джаферович и лайковете

Тя изглежда като жена, която има всичко и 80 000 души са съгласни с това

Допреди няколко години я познавахме като риалити героиня и модел на Плейбой, но Евгения Джаферович излезе повече от това.

Тя е един от най-харесваните български инфлуенсъри в момента, има атлетично тяло, завладяваща усмивка, готин стил, успешна кариера като гримьор и прекрасно семейство. Съпруга е на футболната звезда Ваня Джаферович и май е единствената бг футболна съпруга, която с истинско удоволствие следваме в социалните мрежи (Не плачи, Ни Ло). От нея научихме, че в началото, когато решила да развива профила си, идеята дори не била нейна, а Ваня бил скептичен.

За успеха на Евгения в Инстаграм, където я следват 80 000 верни фена, поговорихме накратко днес, а още ще ни разкаже лично на 22 февруари на първата българска конференция за блогъри и инфлуенсъри #BringTheBloggers. Следете MissBloom.bg и партньорите ни в това събитие – списание GRAZIA, за още подробности.

По-надолу четете блица с Евгения:

Кога реши да се занимаваш професионално като инстаграм инфлуенсър?
Евгения: Мисля, че беше преди две години. Имах около 3600 последователи в инстаграм и реално си губех времето в социалните мрежи. Моята кума (Yanita Yancheva) години преди това ми казваше да започна да обръщам внимание на профила си повече, но не я послушах тогава. Все още живеехме в Стара Загора и всичко, с което се занимавах бяха децата. Но преди две години реших, че е права, и че наистина имам какво да покажа (т.е. животът ни е достатъчно интересен, за да споделям качествено съдържание с последователите си).

Какво най-много ти харесва в работата ти?
Аз не работя само това. Затова и понякога ми е много трудно. Да съвместявам семейните ми ангажименти с работните било то в салона или тези онлайн понякога е много трудно. Но, когато успея и видя хубавите резултати съм много щастлива!

Съпругът ти Ваня подкрепи ли те веднага и какво ти каза?
И той беше скептично настроен в началото. Изненада се дори, когато започнах, но както в други начинания така и в това ме подкрепи.

Той ли прави снимките ти?
Да, основно той. Преди изобщо не обичаше. Беше му адски неудобно (на мен също), но когато и той видя, че наистина има смисъл се пречупи. Сега е много добър.

Друг, който е правил някои от най-хубавите ми кадри е Цветан Игнатовски (наш много близък приятел)

Сподели ни твоите най-важни правила, за да се получи една снимка добре! Спокойствието е най-важно! И в човека пред обектива и в този зад него…

Коя е снимката ти, която е успяла да събере най-много лайкове?
Разбира се, по бански… (снимката е от Правец, ноември месец – 10 400). Не очаквах тази снимка да се хареса толкова много… Дори нямам хубав фокус.

Направиха ли те социалните мрежи по-суетна?
Може би, да.. Мотивирам се повече и това дава резултат. Искам  да правя по-хубави снимки, по-хубаво съдържание, по-добри видеа, по-добър грим, да изглеждам по-добре…

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА #BRINGTHEBLOGGERS

#BringTheBloggers02 МАРТ 2020

BRING THE BLOGGERS Vol. 3: Ето кой е в отбора този път

Елате на 13 март, за да се срещнете с нашумели лица сред българските инфлуенсъри и да научите как са постигнали успеха си

#BringTheBloggers25 ФЕВРУАРИ 2020

Lilly of The Vegan: Когато си себе си във всичко, нямаш от какво да се притесняваш

Момичето с милениълските рецепти за веган вкусотийки разказва повече за всичко, което не виждаме в инстаграма й

#BringTheBloggers24 ФЕВРУАРИ 2020

В речника на Ивелина от Stylish Toast не съществува думата "проблем"

Разговор с Ивелина Кирилова, стилната мечтателка зад блога Stylish Toast

#BringTheBloggers12 ОКТОМВРИ 2019

Биляна Славейкова: Не гоня норматив за постове

Момичето, което познавате от Инстаграм като Bibons, вярва, че ако пускаш нещо да живее в мрежата, то от него е добре да има някаква реална полезност