Мода : #BringTheBloggers30 СЕПТЕМВРИ 2021

Интервю с любимото трио: Деница Стоянова, Цвета Евтимов и Надя Сивкова

Инфлуенсъри в Instagram, неразделни приятелки в реалния живот

Ако някой може да докаже, че има истинско приятелство в Instagram, то това са Деница Стоянова, Цвета Евтимов и Надя Сивкова.

Отборът от трите красавици ще поведе #BringTheBloggers тази събота и както във всичко друго, те ще се качат на сцената заедно. Още в първия панел ще чуем от тях повече за живота пред и зад кадър на инфлуенсърите у нас.

Прочетете повече за новото издание на събитието тук: На Bring The Bloggers vol.8 ще чуем историите на някои от най-добрите инфлуенсъри у нас, без филтър

Те са от онези вдъхновяващи жени, от които можеш винаги да се заредиш с приятни емоции, затова и не спираме да ги каним на блогърската конференция. Всяка от тях се е включвала (поне веднъж) в отбора ни, но сега за първи път ще имат възможността да ни споделят всичко без абсолютно никакво ограничение. Този път въпросите ще идват от вас, а момичетата ще ни илюстрират със свои думи пътя си към успеха.

Преди да се срещнем с тях отново, ги попитахме какво са научили от последната ни среща, какъв е любимият им споделен спомен една с друга и още любопитни неща в кратко блиц интервю.

Първо попитахме Деница:

Урок, който научи това лято… Внимавай какво си  пожелаваш. Понякога реализираните мечти тежат и костват повече,  отколкото си предполагал.

Най-добрият съвет за красота, който си получавала… Мий лицето си със студена вода и никога не си лягай с грим. И повече околоочен крем вечер 😉 (особено след тежък грим).

Имаш пет минути да се приготвиш – обличаш… Рокля, задължително. Високи обувки, малка чанта и ако е нужно, oversized сако.

Последният тренд, който последва… Bralettes + сако и клин (и нищо друго). Много готина комбинация. Или бралетка върху бяла тениска – много ми харесва.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nadya Sivkova (@rockstarslovenadi)

Най-любимият ти спомен от приятелството и съвместната работа с Надя? Надя винаги отбелязва как изглежда някой, как се движи, как влиза в проект. Изключително педантична, когато става дума за работа – в това много си приличаме.

Това, което помня много отчетливо, е как п овреме на едни снимки в кино-център Бояна ми каза: “Човек, в момента, в който пуснат камерата, и ти веднага влизаш в образ и я превземаш”. Това беше моментът, в който аз разбрах, че това, което чувствам вътре в себе си, се вижда и отвън.

Girl On The Go: Стилът на модела Деница Стоянова

Лъчезарната Цвета пък ни разкри:

Урок, който си научила през последната година… Да съм благодарна за това, което имам. За съжаление, го научих по трудния начин, но сега съм много по-търпелива, уравновесена и смирена.

С четвърто дете у дома е… Щастие! Тя донесе толкова много слънце в дома ни! Но и да си призная честно си е лудница. Поне сме луди и щастливи!

Наскоро вдъхновение почерпи от… Ежедневието ми като майка и това на милиони жени като мен. Повярвайте ми може да е много вълнуващо!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FabMama (@fabmamaworld)

Любим тренд от миналата есен, който се надяваш да видиш и тази… За тренд, който да видя отново не знам, но имам тренд, който НЕ искам да видя. Сополи върху черни дрехи… Майките ще разберат!

Най-любимият ти спомен от приятелството и съвместната работа с Деница? Деница е истинско вдъхновение и като жена и като майка и приятелството с нея е истинско щастие! Всеки път, когато сме заедно с нея и Надя, си изкарваме страхотно и се смеем много!

Цвета Евтимов от FabMamaWorld: Мечтайте, защото мечтите се сбъдват

А ето какво ни сподели Надя:

Урок, който си научила през последните две години… Да избягвам конфликти и понякога е по-добре да си мълча. Да не съдя прибързано и да подхождам по-позитивно към хора и ситуации. И да гледам само в собствената си паничка. Да работя за своите цели тихо.

Тенденции в грима, с които нямаш търпение да експериментираш през есента… Естествената красота. Less is more. И моля по-малко обработка!

Формулата на перфектната снимка за Instagram включва… Искрена усмивка. Въпреки, че не смятам своята за перфектна, Инстаграм ме научи да я харесвам!

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nadya Sivkova (@rockstarslovenadi)

Инвестираш най-много време в… Своя Mental Health. Често се поставям на първо място и правя неща за себе си.

Най-любимият ти спомен от приятелството и съвместната работа с Цвета? Цвети е най-забавната от нас. Винаги разведрява всяка ситуация и само иронията й е за пример.

Надя Сивкова: Никога не правете нещо заради безплатните продукти

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА #BRINGTHEBLOGGERS

Bring The Bloggers Vol. 8 вдигна публиката на крака
#BringTheBloggers04 ОКТОМВРИ 2021

Bring The Bloggers Vol. 8 вдигна публиката на крака

Този уикенд полезните съвети бяха в огромни количества, а споделените усмивки дори повече

На Bring The Bloggers vol.8 ще чуем историите на някои от най-добрите инфлуенсъри у нас, без филтър
#BringTheBloggers28 СЕПТЕМВРИ 2021

На Bring The Bloggers vol.8 ще чуем историите на някои от най-добрите инфлуенсъри у нас, без филтър

Последното издание на блогърската конференция за годината ще се проведе този уикенд

Къде свършва котаракът Румен и къде започва Наталия Атанасова?
#BringTheBloggers25 СЕПТЕМВРИ 2021

Къде свършва котаракът Румен и къде започва Наталия Атанасова?

Интервю с жената зад най-известния профил на котка у нас

Никой въпрос не остана без отговор на Bring The Bloggers Vol. 7
#BringTheBloggers23 ЮЛИ 2021

Никой въпрос не остана без отговор на Bring The Bloggers Vol. 7

Какво ни споделиха гостите този път, какви бяха изненадите и как изглеждаха най-готините снимки